کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:45  -   1395/12/08 ارسال به دوستان

برگزاری آزمون دوره آموزشی رسالت اخلاق اسلامی کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

آزمون دوره آموزشی رسالت اخلاق اسلامی و تکریم ارباب رجوع با حضور کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این آزمون با حضور بیش از 200 نفر از مدیران و کارکنان دانشگاه در مسجد امام رضا (ع) برگزار شد.

پیش از این، کارگاه آموزشی رسالت اخلاق اسلامی و تکریم ارباب رجوع با هدف بهره مندی و آشنایی بیشتر مدیران و کارکنان با ارزش ها و مسئولیت های اخلاق اسلامی با حضور دکتر توانایی به مدت 16 ساعت در دی ماه سال جاری برگزار شده بود.