تاریخ و زمان انتشار : 11:08  -   1395/12/15 ارسال به دوستان

نایب قهرمانی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات تیراندازی قهرمانان کشور

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در نخستین دوره مسابقات قهرمانِ قهرمانان تیراندازی رشته ریکرو گرامی داشت شهدای آتش نشان، به مقام دوم رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این رقابت ها که به مناسبت گرامی داشت یاد و خاطره ی شهدای آتش نشان به میزبانی تهران برگزار شد، مهتا عبدالهی دانشجوی این دانشگاه، موفق به کسب مقام دوم شد.

شایان ذکر است؛ مهتا عبدالهی دانشجوی رشته ی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از برترین کمانداران بانوی کشور محسوب می شود و تاکنون عناوین زیادی در مسابقات مختلف کسب کرده است.