تاریخ و زمان انتشار : 17:30  -   1395/12/18 ارسال به دوستان

بازدید دکتر زاهدی از خودروی برقی 2 نفره و محصولات دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

رییس انجمن سیستم های فازی ایران در حاشیه ی پنجمین کنگره مشترک سیستم های فازی و هوشمند ایران که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، از محصولات این دانشگاه به خصوص خودروی برقی 2 نفره بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این بازدید دکتر محمدمهدی زاهدی با حضور در مرکز رشد واحدهای فناور و مجموعه مرکز فناوری و نوآوری های پیشرفته سینتک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از محصولات و تولیدات دانش بنیانِ محققان و پژوهشگران این دانشگاه دیدن کرد.

وی ضمن خوب و کاربردی خواندن خودروی برقی 2 نفره ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، استفاده از این خودرو را، راه حل مناسبی برای ترافیک شهرهای پر تردد و کاهش آلودگی های محیط زیستی عنوان کرد.

شایان ذکر است؛ دکتر زاهدی، لحظاتی هم با این خودروی برقی 2 نفره، رانندگی کرد.