صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 16:12  -   1396/01/15 ارسال به دوستان

در مراسم افتتاحیه دوازدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران مطرح شد؛
تکیه دانشگاه آزاد اسلامی بر درآمدهای غیر شهریه ای با توسعه ی شرکت های دانش بنیان

آیین افتتاح دوزادهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2017، با حضور دکتر علی وطنی معاون توسعه و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور، دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مرتضی موسی خانی رئیس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران و سفیران تیم های خارجی شرکت کننده،  در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی دوازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2017، در این مراسم معاون توسعه و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور ضمن تبریک به خانواده ی دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل برگزاری چنین مسابقاتی، اظهار داشت: جهت دهی مسابقات به سمت رفع نیازهای کشور و توسعه ی شرکت های دانش بنیان باید مورد توجه قرار گیرد.

دکتر علی وطنی گفت: شرکت های دانش بنیان یکی از محورهای توسعه پایدار هستند؛ در واقع برای رسیدن به این مهم باید اقتصاد متکی بر مواد خام را به سمت اقتصاد دانش بنیان سوق دهیم و از دانایی به دارایی برسیم.

وی افزود: برای رفع نیازهای کشور باید از این فناوری ها حمایت کرد تا بتوانیم آسیب هایی مانند سیل ، زلزله و... را کاهش دهیم.

معاون توسعه و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور ضمن تمجید از تولید محصولات دانش بنیان و دوست دار محیط زیست مانند خودروی برقی دو سرنشین یوز تولید شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: خوشبختانه توسط دولت یازدهم موانع شماره گذاری این خودرو برطرف شده است.

در ادامه این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به توسعه ی شرکت های دانش بنیان در دو دهه اخیر در کشور تصریح کرد: با توجه به تاکیدات و بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه شرکت های دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی در تلاش هستیم تا با گسترش این نوع شرکت ها بتوانیم در امر اشتغال و تولید مشکلات را کاهش دهیم.

دکتر حمید میرزاده افزود: در سراسر کشور در خصوص توسعه این قبیل شرکت ها و مراکز رشد با حمایت معاونت علمی و فناوری، جهش فوق العاده ای را داشتیم و به رشد چشمگیری دست یافته ایم.

وی با اشاره به اینکه باید در دانشگاه آزاد اسلامی بر درآمدهای غیر از شهریه ای تکیه کنیم،گفت: در طرح آمایش ده ساله دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از اولویت های اصلی توجه به بحث اقتصاد بر مبنای دانش بنیان بوده که بتوان اثر بخشی فراوانی بر تولید علم و ثروت در دانشگاه داشته باشیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که سازمان های دولتی و غیر دولتی در رشد شهرک های فناوری تاثیر بسزایی دارند، خاطر نشان کرد: با بهره مندی و همکاری با سازمان های مختلف می توان به استانداردهای جهانی دست یافت تا جایی که زمینه صادرات فراهم شود.

دکتر میرزاده با تاکید بر توجه به ربات های آتش نشان و جراح، افزود: پژوهشگران جوان کشور باید نسبت به ساخت این دو ربات توجه و علاقه بیشتری نشان دهند.

رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران نیز در این مراسم ضمن خیرمقدم به مسوولان و میهمانان حاضر در مراسم، گفت: خوشبختانه امسال در این دوره از مسابقات مقام آوران دانشگاهی از مزایای بنیاد ملی نخبگان بهره مند خواهند شد.

دکتر موسی خانی افزود: امیدواریم بتوانیم در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال به سوی اشتغالزایی و تجاری سازی محصولات پیش برویم و دستاودهای عظیمی را از مسیر اقتصاد دانش بنیان کسب کنیم.