تاریخ و زمان انتشار : 20:09  -   1396/01/16 ارسال به دوستان

دکتر نوروزی، سرپرست لیگ ربات های پرنده مطرح کرد:
ربات پرنده آتشنشان، جایگزین مناسب نیروی انسانی در اطفای حریق و امدادرسانی

سرپرست لیگ ربات های پرنده در دوازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2017،گفت: ششمین سالی است که لیگ ربات پرنده در این برگزار می شود و تاکنون پیشرفت های چشمگیری داشته است.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی دوازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2017، دکتر محمد نوروزی در خصوص این لیگ و قابلیت های این ربات ها، گفت: قابلیت این نوع ربات ها در زندگی کنونی و عصر جدید بی شمار است؛ علاوه بر آن ربات پرنده قابلیت هوش مصنوعی،کنترل دقیق و... را دارد که طی سال های اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته است.

وی ادامه داد: امسال در این لیگ 23 تیم در دو بخش مجزا به رقابت می پردازند و جدیدترین ربات های پرنده را به عرضه نمایش می گذارند.

نوروزی با اشاره به ربات پرنده ای که قابلیت نمونه برداری آب از یک نقطه و انتقال به نقطه ای دیگر را دارد، افزود: ربات پرنده آتشنشان محدودیت های ترافیکی و ارتفاع ندارد، از این رو در صورت وقوع حوادث و بروز بحران هایی مانند آتش سوزی به سرعت می تواند وارد ساختمان شده و عملیات آبپاشی و اطفای حریق را انجام دهد.

سرپرست لیگ ربات های پرنده خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه عملکرد این ربات به صورت خودکار بوده از این رو نیاز به دخالت نیروی انسانی ندارد و بعد از ورود به محل حادثه گزارش دقیقی از نقشه ساختمان تهیه می کند و حادثه با استفاده از این ربات به راحتی قابل کنترل است.

وی با بیان این که می توان از این ربات برای امداد رسانی به مصدومان گرفتار در حادثه کمک کرد، گفت: ربات پرنده این قابلیت را دارد که وسایل ارتباطی را به مصدومان حادثه دیده برساند و به طور مستقیم در اطفای حریق نقش مثبت داشته باشد.

نوروزی اظهار داشت: امروزه این ربات ها در مرزبانی، محیط زیست، نقشه برداری و امور سینمایی کاربرد فراوانی دارند، چنانچه ربات پرنده وارد بازار داخلی شود سرمایه ای که از این طریق تزریق می شود باعث پیشرفت ربات ها خواهد شد.