تاریخ و زمان انتشار : 15:35  -   1396/02/09 ارسال به دوستان

حضور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در برنامه دورهمی

جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در برنامه ی دورهمی حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و از اعضای کانون های فرهنگی دانشگاه، در برنامه ی دور همی شبکه ی نسیم صداوسیما حضور یافتند.

در این برنامه که به همت کانون های فرهنگی دانشجویی و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، دانشجویان با حضور در محل ضبط برنامه، ضمن آشنایی با عوامل پشت صحنه و فضای برگزاری برنامه های تلویزیونی، تماشاگر ویژه ی این برنامه ی جذاب بودند.

در این برنامه که با اجرای مهران مدیری و اجرای بازیگران نمایشی و با حضور بازیگر میهمان فاطمه هاشمی برگزار شد، دو نفر از دانشجویان دانشگاه نیز با شرکت در مسابقه ی حضوری برنامه، برنده ی مسابقه شدند.