تاریخ و زمان انتشار : 13:21  -   1396/02/13 ارسال به دوستان

مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
معلمان، حیات طیبه انسان را با آگاهی و معنویت پیوند می زنند

مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت امام سجاد(ع) و گرامی داشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری (ره) فرارسیدن روز معلم را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همزمان با نخستین روز هفته معلم حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی اظهار داشت: ما باید قدردان زحمات معلمان و استادانی باشیم که همه پیشرفت های مادی و معنوی را از آن ها به دست آوردیم و در تربیت، رشد و تعالی ما نقش بسیار داشتند.

وی با اشاره به اینکه نخستین معلم هستی، خداوند است، افزود: خداوند پیامبران، معلمان و انسان را آفرید و فراخواند تا بخوانیم و بدانیم، زیرا خواندن و دانستن برای بهتر زیستن، رسیدن به کرامت انسانی، تعالی و رشد است.

حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی با اشاره به حدیث ارزشمند حضرت علی(ع) که فرمودند "هر کس کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است" افزود: روز معلم روز بزرگی است، چون معلمی عشق، سوز و هدایت است؛ خدا را شاکریم که در کشور عزیزمان معلمان ارزشمند، دلسوز و فداکار بسیاری هستند که در تربیت نسل های ما زحمات زیادی کشیده اند و همه ما وامدار زحمات این عزیزان هستیم.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در ادامه به نقش تاثیرگذار استادان و معلمان اشاره و خاطرنشان کرد: این عزیزان حیات طیبه انسان را با آگاهی و معنویت پیوند می زنند و انسان را به سعادت می رسانند؛ معلمان و استادان مشعل هدایت را به تآسی از پیامبر و اهل بیت پیامبر در دست دارند و نقش خود را به درستی ایفا می کنند.

شایان ذکر است؛ در این مراسم از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از استادان حاضر در مسجد دانشگاه با تقدیم هدایایی قدردانی شد.