تاریخ و زمان انتشار : 09:22  -   1396/02/17 ارسال به دوستان

در نشست هم اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
بررسی موضوع انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب اصلح

نشست هم اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین پیرامون انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب اصلح با حضور جمعی از استادان بسیجی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه کریمیان از استادان گروه معارف دانشگاه پیرامون وضعیت رقابت بین کاندیداهای انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و مساله نفوذ و دخالت رسانه های غربی و معاند در انتخابات مطالبی بیان کرد.

همچنین امیدی یکی دیگر از استادان، به مساله قطب بندی در بین مردم اشاره و خاطرنشان کرد: در قاطبه مردم قطب بندی وجود ندارد و این دستاویز دشمن است تا بین ملت اختلاف ایجاد کند و به اهداف خود برسد.

وی با اشاره به شاخصه های انتخاب اصلح، افزود: مواردی همچون تقوا، روحیه جهادی، خدمتگزاری، تعهد و صداقت با مردم، بخشی از شاخصه های انتخاب اصلح می باشد.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین نیز با اشاره به حساس بودن این برهه از انقلاب و انتخاب اصلح افزود: انتخابات بسیار حساس و مهم است، دشمنی نظام سلطه با اسلام جدی است و در این زمام بیشتر هم می شود.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص حضور حداکثری در انتخابات، گفت: این حضور حداکثری در انتخابات بسیار مهم است و ما به هیچ بهانه ای حاضر نیستیم از این حضور حداکثری چشم پوشی کنیم.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص مشارکت در انتخابات افزود: از منظر رهبری حضور و مشارکت در انتخابات تکلیف دینی و اجتماعی است و همه را به شرکت در انتخابات سفارش نموده اند؛ چرا که این حضور برای صلابت و استحکام نظام اسلامی و اجتماعی ایران بسیار مهم است.

در ادامه این جلسه استادان نظرات خود را پیرامون انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و انتخاب اصلح بیان کردند.