تاریخ و زمان انتشار : 09:36  -   1396/02/14 ارسال به دوستان

برگزاری آزمون شفاهی مسابقات قرآن و عترت (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مرحله ی مقدماتی مسابقات سراسری قرآن و عترت (ع)، در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، آزمون شفاهی مرحله ی مقدماتی بیست و دومین دوره ی مسابقات قرآن و عترت (ع) در مسجد امام رضا (ع) این دانشگاه برگزار شد که طی آن استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دو بخش خواهران و برادران با یکدیگر رقابت کردند.

80 شرکت کننده در رشته های قرائت، ترتیل، حفظ، اذان و حفظ سوره مبارکه حجرات در این آزمون حضور داشتند که نفرات اول تا سوم  هر بخش به مرحله ی استانی راه یافتند.

شایان ذکر است، مرحله ی استانی مسابقات سراسری قرآن و عترت (ع)، هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار خواهد شد و مرحله ی کشوری این مسابقات نیز در تابستان سال جاری برگزار می شود.