کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 11:24  -   1396/02/23 ارسال به دوستان

در ششمین جشنواره ملی اختراعات دانشگاه آزاد اسلامی رخ داد؛
ربات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بین اختراعات برگزیده

در ششمین جشنواره ملی اختراعات دانشگاه آزاد اسلامی و هشتمین جشنواره رویش بنیادهای نخبگان پهنه دماوند، اختراع "ربات همه سویه دو حالته" دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بین 9 عنوان برگزیده اصلی جشنواره قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جشنواره، 132 اختراع به بخش داوری راه یافته بودند که از میان آن ها 9 اختراع به عنوان اختراع های برتر انتخاب شدند.

محورهای علمی این جشنواره شامل گروه­های مهندسی مکانیک، صنایع غذایی، مهندسی برق، هوا فضا، کشاورزی و منابع طبیعی، مهندسی عمران، کامپیوتر و فناوری اطلاعات، پزشکی، علوم دارویی، مهندسی شیمی، شیمی، نفت، گاز و پتروشیمی، مواد و متالوژی و مهندسی پلیمر بود.

در این جشنواره، 4 عنوان از اختراعات دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مرحله داوری راه یافتند که در نهایت اختراع "ربات همه سویه دو حالته" توسط آقایان رامین فتح زاده، حامد ترکی و جواد زاهدی در بین اختراع های برتر قرار گرفت.

"به کارگیری الیاف پسماند صنایع بازیافت تایرهای فرسوده در تولید بتن الیافی" ساخته ی آقایان امیر یاوری، علی کریم دوست رودپشتی، فرشاد مفتاحی و پوریا حاجی کریمی با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، "لاستیک با میرایی محوری بالا" ساخته ی احمد مدحج و "ضربان سازمصنوعی قلب" ساخته ی ساناز کمالی و سید سعید الحسینی دیگر اختراعات پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این جشنواره بودند.

شایان ذکر است؛ برگزیدگان این جشنواره، از حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان در سطح اختراع‌های نوپدید (سطح 3) برخوردار می شوند.