تاریخ و زمان انتشار : 08:58  -   1396/02/26 ارسال به دوستان

برگزاری مرحله استانی آزمون شفاهی مسابقات قرآن و عترت (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مرحله ی استانی بیست و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت (ع)، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، آزمون شفاهی مرحله ی استانی بیست و دومین دوره ی مسابقات قرآن و عترت (ع) در 2 سالن مجزا ویژه برادران در مسجد امام رضا (ع) و ویژه خواهران در اتاق دفاعیه این دانشگاه برگزار شد. در این مسابقات استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین با یکدیگر رقابت کردند.

70 شرکت کننده در رشته های قرائت، ترتیل، حفظ و اذان در این آزمون شرکت کردند که نفرات اول هر بخش به مرحله ی کشوری راه یافتند.

شایان ذکر است؛ مرحله ی مقدماتی مسابقات سراسری قرآن و عترت (ع)، در واحدهای دانشگاهی استان برگزار و نفرات برتر این مسابقات به مرحله استانی راه یافته بودند.