تاریخ و زمان انتشار : 09:54  -   1396/02/27 ارسال به دوستان

دعوت رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای حضور گسترده در انتخابات

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پیامی از استادان، کارکنان، دانشجویان و خانواده ی بزرگ این دانشگاه به منظور حضور گسترده و پرشور در انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر دعوت کرد.

در پیام دکتر مرتضی موسی خانی آمده است؛ انتخابات نماد توانمندی، مردم سالاری دینی و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی است و مشارکت و حضور حداکثری در این امر خطیر نشان از هوش بالا و سیاسی یک جامعه و آگاهی آنها بر نقش تاثیرگذار هر فرد در سرنوشت کشور دارد.

بیست و نهم اردیبهشت ماه روز تجلیِ همدلی، همزبانی و حضور گسترده ملت شریف ایران و روز خلق حماسه ای دیگر است که همانند ادوار گذشته عرصه انتخابات را به عنوان نماد مقبولیت نظام به منصه ظهور بگذاریم و نشان دهیم که هرگز انقلاب شکوهمند اسلامی و رهبر معظم انقلاب را تنها نخواهیم گذاشت.

بی شک در این برهه حساس و سرنوشت ساز، نقش و تاثیر دانشگاه و دانشگاهیان در روشنگری آحاد مردم برای انتخاب اصلح در صحنه انتخابات بر کسی پوشیده نیست، قشر فرهیخته کشور می تواند در کنار سایر اقشار در جهت اعتلای مردم سالاری دینی و اسلامی اهتمام ورزیده و ضمن ترغیب مردم، نقش سازنده تک تک افراد در سرنوشت کشور را تبیین نماید.

خانواده ی دانشگاه آزاد اسلامی نیز به عنوان بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان و طبعا کشور، همگام با دیگر اقشار جامعه، ضمن پیروی از توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر حضور گسترده مردم، در صحنه ی انتخابات حضوری پرشور خواهد داشت.