تاریخ و زمان انتشار : 11:23  -   1396/02/27 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی در گردهمایی کانون های فرهنگی – دانشجویی:
کار فرهنگی، با ارزش ها و هنجارها پیوند خورده است

سومین اردوی تشکیلاتی فعالان کانون های فرهنگی - دانشجویی و همچنین منتخبین ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در جوار بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این گردهمایی با حضور120 نفر از دانشجویان پسر و دختر و دکتر موسی خانی ریاست دانشگاه، دکتر عطایی قائم مقام دانشگاه و دکتر حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مشهد مقدس برگزار شد.

در این گردهمایی حجت الاسلام والمسلمین راشد یزدی به نقش اسلام در زندگی بشری اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس نظریه رفتارشناسان زندگی را دو عامل تخریب می کند، یکی تاسف بر گذشته و دیگری ترس از آینده، تاسف برگذشته موجب تسکین نیافتن در زمان حال است و هیچ ثمری ندارد و ترس از آینده هم که موجب می شود انسان نمی داند به کجا قدم می گذارد.

وی با اشاره به خلقت انسان بیان داشت: انسان برای زندگی کردن خلق شده است؛ زندگی کردن یعنی از زمین به آسمان رفتن. به طور کلی بشر خلق شده تا از زمین بالا برود، یعنی به مقام قرب الهی برسد، تمام پیامبران آمده اند که زندگی کردن را به انسان ها یاد بدهند.

در ادامه این گردهمایی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن تبریک میلاد سراسر نورانی امام زمان(عج) و تشکر از فعالان کانون های فرهنگی دانشجویی، گفت: شما دانشجویان و کانون های فرهنگی محور فعالیت ها و برنامه های فرهنگی در دانشگاه هستید ویکی از کارکردهای اصلی دانشگاه در مباحث معرفت افزایی و انسان سازی است که شما عزیزان وقت می گذارید و زحمت می کشید و به عنوان بازوی توانمند اجرایی در حوزه معاونت دانشجویی- فرهنگی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری کمک می کنید تا بتوانیم برنامه های فرهنگی را وسعت بیشتری بدهیم.

دکتر موسی خانی با اشاره به انجام کارهای فرهنگی در دانشگاه خطاب به اعضای کانون های فرهنگی گفت: در خصوص کارهای فرهنگی ما باید اول خودمان به باور برسیم، به بیان دیگر کار فرهنگی، کاری است که با دل و باورها انجام می شود و با ارزش ها و هنجارها پیوند خورده باشد و اگر به کار فرهنگی که انجام می دهیم باور و اعتقاد داشته باشیم، ثابت قدم می مانیم؛ ولی اگر باور نداشته باشیم متضرر می شویم و نمی توانیم اثر گذار باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با اشاره به موقیعت حساس تاریخ انقلاب، اظهار داشت: شما گروه ها و کانون های فرهنگی دانشجویی از مهمترین گروه هایی هستید که در دانشگاه وجود دارد و رویکرد جدید دانشگاه خصوصا در مقوله فرهنگی بسیار تغییر کرده است و همه شما باید این دغدغه را به طور جدی داشته باشید و رویکرد فرهنگ را با همان رویکرد انقلاب و با همان خط و مشی حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری در دانشگاه دنبال کنید.

شایان ذکر است؛ در پایان این گردهمایی دبیران کانون های فرهنگی احکام خود را از دست مسوولان دانشگاه دریافت کردند.