کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 15:41  -   1396/02/27 ارسال به دوستان

دانشگاه آزاد اسلامی روز جمعه تعطیل است

دعوت هیات رئیسه از دانشگاهیان برای حضور پرشور در انتخابات

هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای روز جمعه  را به دلیل برگزاری انتخابات تعطیل اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و به نقل از گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیهای همه دانشگاهیان را برای حضور پرشور در انتخابات ریاست جمهوری دعوت و همه کلاس‌های واحدهای این دانشگاه را در روز جمعه (29 اردیبهشت 96) تعطیل اعلام کرد.

در متن این اطلاعیه آمده است: «با دعوت از همه همکاران دانشگاهی برای مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری به استحضار می‌رساند به دلیل همکاری اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه در حوزه‌های اجرایی و نظارت انتخابات و حسب تصویب هیات رئیسه دانشگاه کلاس‌های همه واحدهای دانشگاهی در روز جمعه 29 اردیبهشت 96 تعطیل اعلام میشود.»

نحوه برگزاری کلاسهای جبرانی از سوی واحدهای دانشگاهی اعلام خواهد شد.