تاریخ و زمان انتشار : 09:32  -   1396/03/04 ارسال به دوستان

امیر سرتیپ رضایی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
صدام قدرت غیرفیزیکی جنگ را فراموش کرده بود

فرمانده سابق لشگر 16 زرهی قزوین، رمز پیروزی در دوران هشت سال دفاع مقدس را رضای خدا و معامله ی رزمندگان با خدای متعال عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همزمان با فرارسیدن سوم خرداد و سالروز فتح خرمشهر مراسمی با حضور امیر سرتیپ رضایی فرمانده سابق لشگر 16 زرهی قزوین و از فرماندهان ارشد هشت سال دفاع مقدس در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

در این مراسم که با استقبال اعضای هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همراه بود، امیر سرتیپ رضایی ضمن گرامی داشت سوم خرداد و سالروز آزاد سازی خرمشهر و همچنین یاد و خاطره ی شهدا، جانبازان و آزادگان هشت سال دفاع مقدس، گفت: آغاز و شروع جنگ تحمیلی از 31 شهریور 59 رقم نخورد بلکه یک هفته پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران دشمن با ایجاد تحرکات در نوارهای مرزی و در برخی از مناطق کشور عملاً جنگ را شروع کرده بود و تعداد بسیاری از مردم ما در همین درگیرهای اولیه شهید و مجروح شدند.

این مدرس دانشگاه با اشاره به استراتژی کشورهای استکباری در خصوص ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بیان داشت: آنچه که استراتژی صدام و کشورهای استکباری و حتی کشورهای حامی صدام بود و به او کمک می کرد، این بود که ایرانی با عنوان انقلاب اسلامی باقی نماند.

فرمانده سابق لشکر 16 زرهی قزوین با اشاره به مقاومت مردم در حفظ خرمشهر، افزود: مردم خرمشهر با امکانات کم تا 34 روز توانستند در مقابل ارتش تا دندان مسلح صدام مقاومت کنند و دشمن را در پشت درهای خرمشهر نگه دارند؛ مردم جانانه مقاومت کردند و رزمندگان اسلام هم در کنارشان حضور داشتند و همه دلشان برای این می تپید که نباید ذره ای از خاک این کشور به دست دشمن بیافتد.

وی با اشاره به قدرت فیزیکی و غیرفیزیکی جنگ، گفت: صدام قدرت غیر فیزیکی جنگ را فراموش کرده بود، قدرت فیزیکی جنگ هر آنچه که بود در دو طرف خاکریز ها بود و قدرت غیر فیزیکی یعنی همه ی داشته ها، باورها و اعتقادات ما، ارزش های ناب اسلامی و پیروی ما از فرهنگ عاشورا و اتکای ما به خداوند که صدام در جنگ آن را فراموش کرده بود.

امیر سر تیپ رضایی به رمز پیروزی در جنگ اشاره و خاطرنشان کرد: در دوران هشت سال دفاع مقدس هرآنچه بود و هر خدمتی که صورت می گرفت فقط برای رضای خدا بود و رضای خداوند رمز پیروزی ما در جنگ بود. اگر گفته می شود که در دوران شکوهمند انقلاب "وحدت کلمه" رمز پیروزی بود، در دروران دفاع مقدس هم رمز پیروزی "رضایت خداوند" و معامله با او بود.