تاریخ و زمان انتشار : 09:51  -   1396/03/09 ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه "ثبت اختراعات و پتنت" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

کارگاه "ثبت اختراعات و پتنت" به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کارگاه که با استقبال خوب دانشجویان، به خصوص دانشجویان فعال در مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان همراه بود، دکتر حسن علم خواه به بیان مطالبی در خصوص ثبت اختراع و پتنت پرداخت.

یکی از اهداف برگزاری این کارگاه، آشنایی دانشجویان با رویه های ثبت اختراعات داخلی و خارجی و تشویق آنها به ثبت طرح های دانش بنیان بود.

کلیات حقوق مالکیت فکری، روند ثبت اختراع داخلی، نگارش متن اختراع و ادعانامه، جستجوی پتنت بین المللی و تجاری سازی پتنت از جمله مباحثی بود که در این کارگاه مطرح شد.

شایان ذکر است؛ این کارگاه 6 ساعته، با همکاری کانون پتنت ایران و دفتر مالکیت فکری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با هماهنگی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.