صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 11:43  -   1396/03/11 ارسال به دوستان

نفرات برتر مسابقات ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مشخص شدند

مسابقات ورزشی درون دانشگاهی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با شناخت نفرات برتر در رشته های مختلف به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که با حضور دانشجویان دانشکده های مختلف برگزار شد، در رشته ی طناب زنی دانشجویان خوابگاه لاله، شقایق منفرد، پریسا چوبدار و میترا صنوبرپور در میان 11 شرکت کننده به ترتیب اول تا سوم شدند.

در مسابقات پرتاب دارت دانشجویان خوابگاه لاله نیز زهرا زرافشانی، مهسا نوری و ندا دیوزاد عناوین اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته ی پرتاب آزاد بسکتبال که 21 شرکت کننده داشت، پونه رحمانی اول شد، شقایق رحمانی مقام دوم را کسب کرد و راضیه تخت کشها به مقام سوم رسید.

در مسابقات طناب زنی که با حضور 15 شرکت کننده برگزار شد، متین شفیعی، مبینا یعقوب طالقانی و سمانه کوچاریان به ترتیب عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در مسابقات شنا، ماده ی 50 متر قورباغه مهتاب چگینی اول شد، گلنوش رحمانی مقام دوم را کسب کرد و نگار متنظری سوم شد.

در رشته ی پرتاب دارت، در میان 22 شرکت کننده، زهرا احمدی قهرمان شد، ثمره زنجانی به عنوان نایب قهرمانی رسید و میترا کاکاوند مقام سوم را از آن خود کرد.

همچنین در مسابقات جذاب طناب کشی که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود، تیم مریم برقی، سارا الماسی، فائزه عباسی، مهدیه حدادزادگان، زهرا احمدی، نگین مرتضایی، سحر یوسفی و سهیلا کریمی مقام اول را کسب کردند.

در مسابقات پنالتی سوسن آرین، مبینا صادقی و زیبر ملکی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

در مسابقات شنای آزاد نیز شیما مختاری، مائده عمرانی و سپیده بختیاری به ترتیب عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در مسابقات شنا، ماده ی 50 متر کرال سینه شایسته عبدالهی قهرمان شد، زهرا یار بیگی مقام دوم را کسب کرد و فاطمه فتحی به عنوان سوم رسید.

در مسابقات داژبال 4 نفره، تیم مبینا صادقی، میترا کاکاوند، مبینا یعقوب طالقانی و پرنیا رازانی مقام اول را کسب کرد، تیم سحر احمدی، منیره غفوری، فاطمه قجر و زینب باقری به مقام دوم رسید و تیم شیرین آزاد، انسیه فلاح دار، نسرین اسدالهی و لیلا اصل روستا مقام سوم را به دست آورد.

در مسابقات تنیس روی میز محدثه کبابیان اول شد، زهرا میرزایی مقام دوم را کسب کرد و متین شفیعی و سمانه کوچاریان به صورت مشترک سوم شدند.

در مسابقات والیبال 4 نفره که برای نخستین بار در مجتمع روباز طراوت خواهران برگزار شد، تیم آتنا بدرود، الهه علمدار، پرنیان کشاورز و فاطمه وکیل فرد مقام اول را کسب کرد.

همچنین در مسابقات فوتبال دستی 2 نفره که در مجتمع روباز طراوت خواهران برگزار شد، تیم مبینا صادقی و پرنیا رازانی به قهرمانی رسید.

در مسابقات رشته ی اسکیت بخش سرعت سارا چگینی اول شد، دلارام همتی به مقام دوم رسید و مهتاب چگینی عنوان سوم را از آن خود کرد.