کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 16:44  -   1396/03/25 ارسال به دوستان

با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر تلخابی صورت گرفت؛
برگزاری مراسم احیای شب قدر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مراسم احیای شب های قدر و محفل انس با قرآن با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر تلخابی نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری، در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همزمان با نخستین شب از لیالی قدر و شب نوزدهم ماه مبارک رمضان و ضربت خوردن حضرت علی(ع)، مراسم احیا با حضور هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در مسجد امام رضا(ع) برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر تلخابی با اشاره به اهمیت شب های قدر و استقبال خداوند از توبه بندگان، گفت: خداوند می فرماید اگر گناه کاران می دانستند که من چطور منتظر آنها هستم و شوق من نسبت به آنها چگونه است و اگر می دانستند که من چقدر به آنها علاقه دارم و انتظار آنها را می کشم و چقدر مشتاقم که بندگان گناهکار توبه کنند، آنها از شدت اشتیاق جان خود را می دادند.

دکتر تلخابی افزود: بیشتر علمای ما شب های 19 ، 21 و 23 ماه مبارک رمضان که از شب های قدر می باشد از رحمت خداوند صحبت می کردند و عقیده داشتند که این شب ها باید برای رجا، امید و رحمت باشد و انسان باید از لحظه ها و زمان ها به خصوص زمان های با ارزشی چون لیالی قدر به نحو احسن استفاده نماید تا مورد رحمت و لطف خداوند قرار گیرد.

شایان ذکر است؛ اقامه نماز جماعت، صرف افطاری، قرائت قرآن، مداحی، قرائت دعای مجیر و قرآن به سر گرفتن از دیگر برنامه های این مراسم بود.

همچنین در پایان مراسم به قید قرعه تعدادی از شرکت کنندگان برای سفر زیارتی مشهد مقدس انتخاب شدند.