تاریخ و زمان انتشار : 14:18  -   1396/03/31 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
بزرگترین گنج و دستاوردهای دنیا از آن شما است

محفل انس با قرآن کریم با حضور استادان، اعضای هیات علمی و هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسجد امام رضا (ع) این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در حاشیه ی این مراسم معنوی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، خطاب به استادان و اعضای هیات علمی گفت: به واسطه ی تلاش ها و زحمات شما عزیزان، این دانشگاه سال ها است که در عرصه های علمی، پژوهشی و فرهنگی می درخشد و فرزندان شایسته ای تربیت کرده و تحویل جامعه داده است که همه ی آن ها در صحنه های مختلف اجتماع خدمت می کنند و همه ی این موفقیت ها حاصل اخلاص شما عزیزان بوده که دسترنج شما، تربیت انسان های خوب و تاثیرگذار در جامعه بوده است.

دکتر موسی خانی ادامه داد: امام محمدباقر (ع) می فرمایند که اگر فردی در تربیت انسان هایی نقش داشته باشد، تا زمانی که این اثرات در جامعه وجود دارد، برای این عزیزان ثواب و رحمت نازل می شود و این بسیار ارزشمند است که شغل انبیا و تعلیم و تربیت در زُمره ی باقیات و صالحات تلقی می شود و همه ی ما به واسطه ی قرار گرفتن در این شغل، می توانیم از رحمت الهی بهره مند شویم.

وی تصریح کرد: این جهان گذرا به تعبیری یک ایستگاه موقت است که چند صباحی در آن هستیم و آنچه با خود می بریم، کارنامه ی اعمال ما است که می تواند زمینه ساز تقرب ما به خداوند باشد، چرا که در جهان بینی توحیدی، غایت آفرینش تقرب الهی است و همه ی ما باید از این رهگذر دنیا، توشه ی خوبی برای آخرت خود کسب کنیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین خطاب به استادان گفت: خوشا به حال شما عزیزان که ره توشه ی خوبی از این دنیا به دست آورده اید و در مسیر انسان سازی تلاش می کنید که شغل انبیاست، ما باید قدر خود را بدانیم، چرا که ممکن است خداوند این توفیق را به هر بنده ای عطا نکند که در محیط مقدسی به نام دانشگاه و شغل مقدسی به نام معلمی فعالیت کند.

دکتر موسی خانی اظهار داشت: گاهی ممکن است یاس و ناامیدی برای بعضی از دوستان ایجاد شود که از دستاوردهای دنیوی فاصله گرفته ایم، در حالی که علاوه بر پاداش اخروی، بزرگترین گنج و دستاوردهای دنیا نیز از آن شما است که سرمایه های انسانی کشور و حتی دنیا را تامین می کنید.

وی یادآور شد: در این روزهای آخر ماه مبارک رمضان از خداوند می خواهیم که این توفیق را از ما نگیرد که بتوانیم همچنان در این مسیر گام برداریم و با فعالیت های علمی و رفتاری خود اثروجودی داشته باشیم.

وی با اشاره به مشکلات موجود در جامعه، تهاجم فرهنگی و مشکلاتی از این دست، گفت: هرچقدر این مشکلات بیشتر شود، رسالت معلمی بیشتر می شود.

دکتر موسی خانی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مراکز تحقیقاتی آن متعلق به همه ی استادان و دانشجویان است و امیدواریم که در این مراکز تحقیقاتی حضور داشته باشید که این فعالیت ها باعث رشد و پیشرفت کشور عزیزمان شود تا شرمنده ی شهدای عزیزمان در روز قیامت نباشیم که رفتند و این امنیت را فراهم کردند و کشور را به ما سپردند تا به اهداف عالیه ی نظام مقدس جمهوری اسلامی جامه ی عمل بپوشانیم.

شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم و پس از اقامه ی نماز جماعت مغرب و عشاء، استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در ضیافت افطار شرکت کردند.