تاریخ و زمان انتشار : 15:58  -   1396/04/25 ارسال به دوستان

نشست تخصصی کمیته رباتیک شرکت توانیر با مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

طی نشستی با حضور دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و کمیته رباتیک شرکت توانیر، راه های همکاری دوجانبه در زمینه های مختلف بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست تخصصی که در جهت بررسی زمینه های همکاری در حوزه ی رباتیک و استفاده از ربات ها در بخش های مختلف نیروگاه های تولید برق برگزار شد، دو طرف در خصوص توانمندی ها و نیازهای خود تبادل نظر کردند.

همچنین در ادامه، مسوولان کمیته رباتیک شرکت توانیر ضمن بازدید از مراکز تحقیقاتی و بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از نزدیک با دستاوردها و پژوهش های قطب اول رباتیک کشور آشنا شدند.

در این بازدید مسوولان کمیته رباتیک شرکت توانیر، ضمن ستودن پیشرفت های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در حوزه ی رباتیک، ربات های ساخته شده در این دانشگاه را بسیار مفید و کاربردی در زمینه های مختلف دانستند و بر گسترش همکاری ها در این حوزه تاکید کردند.