تاریخ و زمان انتشار : 10:13  -   1396/04/31 ارسال به دوستان

رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران خبر داد؛
اعزام همه تیم های کشورمان به مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن تا روز يكشنبه

رییس کمیته ملی ربوکاپ کشورمان با بیان اینکه اعزام تیم های رباتیک ایران به مسابقات جهانی 2017 ژاپن در قالب کاروان های مختلف از روز جمعه آغاز شده، از ادامه ی اعزام ها تا روز یکشنبه اول مرداد ماه جاری خبر داد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن، دکتر مرتضی موسی خانی گفت: تیم هاي مدارس خوب كشور از جمله مدرسه های قلم و دانش با نام تيم كاوش، مدرسه حلي پنج، سلام، اسلام، فرزانگان، علامه طباطبايي و تیم صدرا ربات از اصفهان در بخش دانش آموزي در مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن شركت خواهند كرد که اميدوارم امسال هم دانش آموزان خوب كشورمان بتوانند مقام های خوب و شايسته اي در مسابقات جهانی كسب كنند.

وی ادامه داد: سال گذشته تیم كاوش از مدرسه قلم و دانش در بخش ربات هاي امدادگر پيشرفته توانست مقام دوم انفرادي را كسب كند تا امسال با 3 سهمیه در مسابقات حاضر شود؛ که امیدواریم امسال هم تیم های دانش آموزی بتواند همانند سال هاي گذشته موفق باشند.

دکتر موسی خانی ادامه داد: در بخش بزرگسالان نيز تیم هایی از دانشگاه آزاد اسلامی قزوين، دانشگاه صنعتي امير كبير، ايلخچي،  يزد،اصفهان، واحد علوم و تحقیقات و سایر دانشگاه هاي خوب كشورمان در مسابقات جهانی ربوکاپ شركت خواهند كرد که اميدواریم بتوانند همانند سال های گذشته موفق ظاهر شوند.

رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: سال گذشته در مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان، تيم دانشگاه آزاد اسلامي قزوين با غلبه بر تيم سی.ام.یو  (كارنگي ملون)آمريكا در لیگ ربات های فوتبالیست سایز کوچک توانست مقام اول جهان را از آن خود کند؛ این تیم با کسب شش مقام توانست به كشور بازگردد. در این مسابقات همچنین تيم دانشگاه آزاد اسلامی ايلخچي در لیگ ربات هاي انسان نما مقام سوم را كسب كرد، در بخش رقابت فني نيز تيم امير كبير يك مقام را به دست آورد.

دکتر موسی خانی افزود: این تيم ها با حمايت های سازمان ها و نهادهاي خوب كشور از جمله بانك ملت، جمعیت هلال احمر، بانك ملی ایران و شرکت دی.جی کالا به عنوان اسپانسر در مسابقات جهانی 2017 ژاپن نیز شركت خواهند كرد.

وی از بدرقه ی تيم هاي دانشگاه آزاد اسلامي توسط رياست این دانشگاه خبر داد و گفت: آخرین گروه از پژوهشگران خوب کشورمان با توکل بر خدا و با عبور از زير قرآن طی مراسمی روز يكشنبه اول مرداد ماه پس از ديدار با هيات مديره بانك ملت و رياست محترم دانشگاه آزاد اسلامي عازم مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن خواهند شد.

موسی خانی ادامه داد: طی دیروز و امروز نیز تعدادي از تيم ها با بدرقه مسوولان جمعیت هلال احمر به مسابقات اعزام شدند.

رییس کمیته ی ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: كليه تيم ها روز دوشنبه 2 مرداد ماه به شهر ناگويای ژاپن خواهند رسيد و مرحله ست آپ و پذيرش مسابقات از روز سه شنبه در این شهر آغاز خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه ژاپن برای چهارمين بار  میزبان مسابقات جهانی ربوکاپ هستند، گفت: اميدواریم پژوهشگران خوب کشورمان در يك سفر امن، با کسب تجارب ارزشمند در این مسابقات، بتوانند در مسابقات جهانی 2018 که به میزبانی میهن عزیزمان برگزار می شود، موجب سرافرازی و سربلندی کشورمان در مسابقات جهانی شوند.