تاریخ و زمان انتشار : 13:28  -   1396/05/04 ارسال به دوستان

بازدید استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از مناطق عملیاتی مرصاد

در سالروز شهادت امام حعفر صادق (ع) اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به همراه جمعی از استادان بسیجی در اردوی راهیان نور مناطق عملیاتی غرب کشور شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این برنامه که به همت ریاست دانشگاه و با مشارکت کانون بسیج اساتید برگزار شد، شرکت کنندگان از مجموعه باغ موزه دفاع مقدس در شهر همدان بازدید کردند و با سردار جانباز میرزامحمد سلگی فرمانده‌ی گردان حضرت ابوالفضل(ع) از لشگر انصارالحسین و راوی کتاب "آب هرگز نمی میرد" دیدار کردند. این کتاب که به شرح وقایع جنگ می پردازد اخیرا مورد تقدیر مقام معظم رهبری قرار گرفت و ایشان در تاثیرگذاری آن فرمود "واقعا اگر ممکن بود، می‌رفتم همدان دیدن این مرد."

در این دیدار سردار سلگی و دیگر راویان باغ موزه دفاع مقدس به بیان جزئیات عملیات های غرورآفرین دفاع مقدس از جمله عملیات مرصاد و خاطرات پیرامون آنها پرداختند.

در ادامه ی اردو، استادان با حضور در مناطق عملیاتی پادگان ابوذر، مرصاد، بازی دراز، سرپل ذهاب و کرمانشاه یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.