تاریخ و زمان انتشار : 12:03  -   1396/05/11 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
کارگاه آموزشی جلوه های دینداری و زندگی مدرن

به منظور بهره مندی استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، کارگاه آموزشی جلوه های دینداری و زندگی مدرن در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کارگاه که با هدف بیان ارزش ها و جلوه های دینی و ارتباط آن با زندگی مدرن و نقش متقابل ارزش های دینی و زندگی مدرن برپا شده بود، دکتر امیرعباس علی زمانی استاد دانشگاه و مدیر گروه فلسفه ی دین دانشگاه تهران، به عنوان مدرس حضور داشت.

دکتر علی زمانی در این کارگاه آموزشی در خصوص ویژگی های کار مدرن، ویژگی های زندگی معنا دار، غایت و هدف از زندگی و نقش، توجه و باور به خداوند و جایگاه دین و ارزش های دینی در زندگی مدرن امروزی مطالبی را مطرح نمود.

وی با اشاره به زندگی معنادار گفت: زندگی معنا دار دارای سه ویژگی و مشخصه شامل آرامش، شادی و امید می باشد که این عوامل باعث می شود زندگی انسان معنا پیدا کند. زندگی معنا دار یعنی زندگی ای که دارای غایت باشد.

این استاد دانشگاه در ادامه افزود: انسان در زندگی اگر به خداوند توکل کند و به خدا ایمان داشته باشد هیچ چیز نمی تواند مانعی در زندگی معنا دار او ایجاد کند.

لازم به ذکر است در پایان این دوره و پس از برگزاری آزمون، به آن دسته از شرکت کنندگانی که حد نصاب امتیاز را دریافت نمایند گواهی پایان دوره اهدا می شود.