کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 16:24  -   1396/05/14 ارسال به دوستان

دکتر ولایتی در مراسم استقبال از قهرمانان مسابقات جهانی ربوکاپ:
اگر می‌خواهیم فرار مغزها نداشته باشیم باید زمینه را برای فعالیت نخبگان آماده کنیم

با حضور دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر موسی خانی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر همتی استاندار قزوین و جمعی از مسوولان، از دانشجویان و دانش آموزان افتخارآفرین کشورمان در مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن استقبال شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین،‌ در این مراسم باشکوه که در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد، پژوهشگران کشورمان به محض ورود به میهن اسلامی، مورد استقبال مسوولان قرار گرفتند.

رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تبریک پیروزی ارزشمند فرزندان ایران، گفت: رتبه جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات سال گذشته چهارم بود و امسال خوشبختانه در جایگاه دوم قرار گرفته‌ایم که نشان می‌دهد ما در یک جا متوقف نشده‌ایم، بلکه هر سال بهتر از سال قبل ظاهر شده‌ایم و ان‌شاءالله در سال‌های آینده هم رتبه بهتری در مسابقات بین‌المللی ربوکاپ به دست خواهیم آورد.

دکتر ولایتی با ابراز خرسندی از حضور در جمع جوانان و دانشجویان عزیز کشورمان، افزود: این مسابقات در حقیقت یک جام جهانی با موضوع رباتیک است؛ دنیای آینده در اختیار علوم جدید خواهد بود.

وی ادامه داد: از ابتدا که بنده به دستور مقام معظم رهبری توفیق خدمت‌گذاری در دانشگاه آزاد اسلامی را پیدا کردم، گفتم باید بودجه پژوهش افزایش پیدا کند و این رقم خوشبختانه از 600 به هزار میلیارد افزایش یافت که بخشی از این بودجه به جذب نخبگان اختصاص خواهد یافت.

رئیس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم فرار مغزها نداشته باشیم باید زمینه‌ها را برای فعالیت نخبگان آماده کنیم. ملت ایران جزو میهن‌دوست ترین ملت‌های عالم است، شاید قدیمی‌ترین فرهنگ جهان که آثارش همچنان وجود دارد فرهنگ ایرانی با 10 هزار سال سابقه است.

دکتر ولایتی گفت: با همه کتمان‌هایی که غربی‌ها می‌کنند، اما ما بزرگانی داشتیم که پایه‌گذار علوم پایه بودند. ما می‌بینیم که جبر همچنان تحت همین نامی که برای اولین بار محمدبن موسی خوارزمی نامید، در جهان هست یا می‌بینیم همچنان همان اسمی که محمدبن زکریای رازی برای الکل نهاد، همان نام عینا نام این ماده ارزشمند در جهان است. بنابراین ایران اسلامی که نقش اساسی در تمدن اسلامی و جهانی داشت دوباره جایگاه خود را به این دلیل که محیط فراهم شده، به دست آورده است.

وی ادامه داد: وقتی در مسابقات بین‌المللی ربوکاپ 2017 ژاپن در 10 حوزه بزرگسالان و 9 حوزه دانش‌آموزان مقام کسب‌ کرده‌ایم، مطمئنا رقم بالایی است. خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی همچون دانشگاه‌های دولتی توانست درجات خوبی به دست آورد. ما بسیار امیدواریم که دانشگاه آزاد اسلامی نقش درجه اول را در سال‌های آتی در همه رشته‌ها داشته باشد. بنده اگر بضاعتی داشته باشم در خدمت ارتقای علم و به ویژه آنچه که مد نظر مقام معظم رهبری است که همان ارتقای علوم و عناوین دانش‌بنیان تنها راه نجات ما و ارکان اقتصاد مقاومتی است به کار خواهم گرفت.

دکتر ولایتی با ابراز امیدواری در موفقیت دکتر رهبر و نقش مهم وی در پیشبرد و پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: از نظر علم‌خواهی و علم‌جویی ملت ما در دنیا اگر نگوییم بی‌نظیر است، کم نظیر است. رقم دانشجویان ما نسبت به جمعیت آمار بالایی است، یعنی 5/4 نفر میلیون دانشجو در کشور داریم، 5 میلیون فارغ‌التحصیل فقط دانشگاه آزاد اسلامی دارد و در حال حاضر 5/1 میلیون نفر دانشجو؛ بنابراین هیچ واحدی از دانشگاه آزاد اسلامی نباید تعطیل شود بلکه اگر مشکلی وجود دارد، باید آن موارد برطرف شود. باید زمینه آموزش عالی در اقصی نقاط ایران را فراهم کنیم.

وی از دکتر موسی‌خانی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری به دلیل توجه به علوم جدید، نخبگان و پژوهشگران قدردانی کرد و اظهار داشت: همه باید برای پیشرفت کشور و ارتقای سطح علمی و موفقیت جوانان تلاش کنیم.