تاریخ و زمان انتشار : 16:30  -   1396/05/14 ارسال به دوستان

دکتر موسی‌‌خانی در مراسم استقبال از قهرمانان مسابقات جهانی ربوکاپ:
امیدواریم همواره بتوانیم پرچم جمهوری اسلامی ایران را برافراشته نگه داریم

مراسم استقبال از افتخارآفرین مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 با حضور دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر موسی خانی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر همتی استاندار قزوین و جمعی از مسوولان در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم، دکتر مرتضی موسی‌خانی ضمن قدردانی از دکتر ولایتی، دکتر فرهاد رهبر و سایر مسوولان برای برگزاری مراسم استقبال بی نظیر از افتخارآفرینان کشورمان در مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن، گفت: با تجربه 25 سال فعالیت در دانشگاه، این نختسین بار است که مقامات بلندپایه کشور در این سطح به این امر مهم توجه کرده‌ و حتی مشاور مقام معظم رهبری در چنین مراسمی حضور پیدا کرده‌اند.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از روز نخستی که دکتر ولایتی سکانداری این مجموعه عظیم را بر عهده گرفتند، دستور دادند به نخبگان توجه شود، به همین خاطر آیین‌نامه‌ای برای حمایت از نخبگان و پژوهشگران تصویب شد.

رئیس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در همین راستا شماره‌گذاری خودروی دانشگاه آزاد اسلامی نیز به زودی آغاز خواهد شد و قطعا با این توجهات، مسئولیت ما برای خدمت به جامعه بیشتر می‌شود. دکتر ولایتی دستور دادند که باید محققان ما به سوی تحقیقات کاربردی بروند و ما این مهم را با جدیت دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن گفت: در این دوره از مسابقات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی توانستند 5 مقام را کسب کنند. سه مقام توسط تیم‌های واحد قزوین، یک مقام توسط تیم واحد ایلخچی و مقام دیگری هم توسط تیم واحد یزد به دست آمد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افزود: در مجموع 10 مقام توسط تیم‌های بزرگسالان و 9 مقام هم از سوی تیم‌های دانش‌آموزی به دست آمد و تیم ایران توانست از حیث مقام‌های کسب شده در بین بیش از 50 کشور دنیا در جایگاه دوم این مسابقات قرار گیرد.

دکتر موسی خانی همچنین از حضور محققان ایرانی در شرکت تویوتا و مرکز تحقیقات ربات‌های زیرآب ژاپن در حاشیه‌ی برگزاری مسابقات جهانی ربوکاپ خبر داد و گفت: نشست‌های خوبی برگزار شد که تجربه مناسبی کسب کردیم؛ در جریان همین بازدیدها و نشست‌ها مقرر شد با همکاری 2 دانشمند ایرانی مراحل ساخت خودروی خودکار ایران و سپس خودروی خودکار در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شود.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: همه این توفیقات مرهون عنایت خداوند سبحان و توسل به ائمه اطهار است و همانند سال‌های گذشته کاپ‌های قهرمانان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مراسمی تقدیم موزه امام رضا (ع) می‌شود. ما امیدواریم که پرچم جمهوری اسلامی را همواره برافراشته نگه داریم و بتوانیم در دانشگاه آزاد اسلامی در کنار سایر دانشگاه‌های برتر جهان کارکرد مناسبی داشته باشیم.