کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 16:13  -   1396/06/07 ارسال به دوستان

حضور گسترده ی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مراسم تشییع پیکر مطهر ۳ شهید مفقودالاثر

استادان، کارکنان، دانشجویان و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همراه با سایر اقشار مردم در مراسم تشییع پیکر مطهر 3 شهید مفقود الاثر دفاع مقدس شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همزمان با سالروز شهادت امام محمدباقر(ع)، پیکر مطهر ۳ شهید مفقودالاثر شناسایی شده، ولی‌الله خمسه‌ای، حجت الاسلام جمشید آقاجانی و محمد ذوالفقاری در قزوین تشییع شد.

در این مراسم که با حضور گسترده ی مردم و مسوولان همراه بود، استادان، کارکنان، دانشجویان و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در کنار سایر اقشار مردم پیکر مطهر 3 شهید دفاع مقدس را از مقابل امامزاده اسماعیل(ع) به سمت امامزاده حسین(ع) و گلزار شهدا تشییع کردند.

شهید ولی‌الله خمسه‌ای چهارم آذر ۱۳۴۴، در روستای بهشتیان بخش آبگرم از توابع شهر بوئین‌زهرا به دنیا آمد. این شهید بزرگوار یکم فروردین ۱۳۶۵، در مریوان توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید و اثری از پیکرش به دست نیامد، چهارم مهر ماه سال ۹۳، تفحص و اکنون پس از آزمایشات  DNA شناسایی شده است.

همچنین روحانی شهید جمشید آقاجانی، پنجم اردیبهشت ۱۳۳۸، در روستای نرجه از توابع شهر تاکستان به دنیا آمد. این شهید بزرگوار شانزدهم اسفند ۱۳۶۲، در جزیره مجنون عراق به شهادت رسید که اثری از پیکرش به دست نیامده بود تا اینکه یازدهم شهریور ماه سال ۹۳ تفحص و طی آزمایشات DNA  شناسایی شده است.

شهید محمد ذوالفقاری نیز یکم خرداد ۱۳۳۹، در روستای حلال‌آباد از توابع شهر آبیک به دنیا آمد. این شهید گرانقدر چهارم دی ۱۳۶۵، در ام‌الرصاص عراق به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامده بود که طی آزمایشات DNA  شناسایی شده است.