کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 10:40  -   1396/06/09 ارسال به دوستان

در هفتمین جشنواره مالک اشتر صورت گرفت؛
کسب عنوان موفق ترین رده ی سپاه صاحب الامر (عج) توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

حوزه شهید علم الهدی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین (ناحیه دانشجویی) در سال 1395، عنوان "موفق ترین رده در سطح سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین" را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در هفتمین جشنواره ی استانی مالک اشتر که در راستای تحقق تدابیر مقام معظم رهبری و براساس ارزیابی های صورت گرفته مبتنی بر فرآیند اشراف فرماندهی سپاه استان در خصوص وضعیت و عملکرد سال 1395 صورت گرفت، حوزه بسیج شهید علم الهدی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مورد تقدیر قرار گرفت.

به همین مناسبت، سرتیپ دوم پاسدار محمد شاهرخی، فرمانده ی سپاه حضرت صاحب الامر (عج) استان قزوین با صدور لوحی، از تلاش های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تقدیر کرده است.

در بخشی از متن این لوح آمده است:

قطعا این موفقیت مرهون تلاش ها و نقش موثر فرماندهی و مدیریت جنابعالی و کارکنان پرتلاش آن رده می باشد. بدین وسیله مراتب قدردانی و سپاس خود را از تلاش مجدانه و مجاهدانه شما اعلام می دارم. ان شاالله با اتکال به خداوند سبحان و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) و نایب بر حقش امام خامنه ای (مدظله العالی) عزیز، موفق و مؤید باشید.