کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 09:45  -   1396/06/13 ارسال به دوستان

آغاز ثبت نام رشته‌هاي بدون آزمون دانشگاه‌ آزاد اسلامي قزوين

ثبت نام رشته‌هاي بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي قزوين از 9 شهريور آغاز شده است و تا 23 شهریور ماه ادامه خواهد داشت؛ پذيرفته شدگان مي‌توانند جهت ثبت‌نام به اين دانشگاه مراجعه كنند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين، مدير برنامه‌ريزي آموزشي دانشگاه با بيان اين مطلب، افزود: داوطلبانی که پیش از این در سایت مرکزی آزمون به نشانی www.azmoon.org پیش ثبت نام انجام داده و یا انجام می دهند، می توانند در مقاطع کاردانی پیوسته، کاردانی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته ثبت نام کنند.

سید احمد مرتضوی ادامه داد: این افراد باید ابتدا با مراجعه به سایت اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به نشانی www.qiau.ac.ir و پس از تکمیل فرم ها، اسکن مدارک و اخذ پرینت، طبق زمانبندی اعلام شده در همین سایت، جهت تکمیل ثبت نام، به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مراجعه و خود را جهت آغاز سال تحصیلی جدید آماده کنند.

مرتضوي گفت: اين افراد همزمان با آغاز سال تحصيلي و از روز 26 شهریور ماه مي‌توانند در كلاس‌هاي دانشگاه شركت كنند.