کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 12:01  -   1396/06/16 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی، در مراسم گرامی داشت عید غدیر:
حضور نیروهای باتعهد، صادق و درستکار، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را الگو کرده است

به مناسبت گرامی داشت اعیاد قربان و غدیرخم، مراسمی با حضور هیات رییسه، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به همراه خانواده هایشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم باشکوه که به مناسبت اعیاد قربان و غدیر خم و گرامی داشت روز کارمند و با حضور دکتر مهدی دوایی کارشناس روانشناسی برگزار شد، رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با تبریک این عید بزرگ شیعیان، گفت: خوشحالم که در این ایام فرخنده در جمع همکاران بسیار خوبم و خانواده های آنان هستم؛ از تلاش های صادقانه ی همه ی شما عزیزان تشکر و قدردانی می کنم.

دکتر موسی خانی اظهار داشت: انصافا حضور نیروهای باتعهد، با وجدان، صادق و درستکار، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را یک دانشگاه مثال زدنی، الگو و نمونه کرده و این مهم با تلاش شما عزیزان به دست آمده است.

وی خطاب به همسران کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: باید از شما خوبان هم تشکر کنم که با صبوری و سعه ی صدر همسران خود را حمایت می کنید و همانطور که پیامبر اکرم (ص) فرمودند "پشت سر هر مرد موفقی، یک همسر خوب هست"؛ موفقیت های این دانشگاه مرهون همراهی شما عزیزان است و البته بسیاری از خانم های این دانشگاه هم شبانه روزی زحمت می کشند که جا دارد از همسران آن ها نیز قدردانی کنم.

دکتر موسی خانی افزود: جای تقدیر دارد از همه ی عزیزانی که کمک می کنند ما برای جوانان و آینده سازان این کشور بستر آرامش، رشد و پیشرفت را فراهم کنیم و همه ی این موفقیت ها و توفیقات مرهون تلاش های یکایک همکاران عزیزم است و بنده همیشه مثال می زنم اگر در یک پازل هزار قطعه وجود داشته باشد، تک تک قطعات در این پازل نقش دارند و اگر یکی از آن ها نباشد یا درست ایفای نقش نکند، پازل زیبا نیست؛ بنابراین وقتی پازل دانشگاه آزاد اسلامی قزوین خوب و زیبا دیده می شود، مرهون تمام اجزای این سیستم است و استادان گرانقدر، مدیران پرتلاش و پرسنل خدوم و زحمت کش این دانشگاه هستند که این تصویر زیبا را خلق کرده اند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین خطاب به استادان و کارکنان این دانشگاه گفت: خلق این تصویر زیبا به همت یکایک شما عزیزان است که دست همه ی شما را می بوسم و از تلاش های شما عزیزان تشکر می کنم، قطعا خداوند نیز از شما به واسطه ی اخلاص و خدمت گزاری به مردم و فرزندان این مرز و بوم قدردانی خواهد کرد؛ دنیا مزرعه ی آخرت است و ما به این دنیا آمده ایم تا قیمت پیدا کنیم، برای این که ارزش پیدا کنیم و به ذات اقدس الهی برسیم و ما اول برای خود کار می کنیم، اما قطعا خداوند از ما راضی خواهد بود وقتی که مردم را کمک و حمایت می کنیم.

دکتر موسی خانی اظهار داشت: خدا را شاکریم که این توفیق را به ما عطا فرمودند که در این دانشگاه خوب و این شغل مقدس زحمت بکشیم و در کانون مقدسی به نام دانشگاه زحمت بکشیم و در این عید بزرگ از خداوند منان بخواهیم که ادامه این توفیق را به ما عطا بفرمایند تا در این مکان مقدس خدمت کنیم.

در ادامه دکتر دوایی نیز با اشاره به مباحث شناختی و روانشناسی، گفت: هویت هر آن چیزی است که باعث تمییز یک فرد از دیگران می شود، مانند نام، نام خانوادگی، شغل، محل سکونت، زادگاه و ... که برخی از این ها را می توان هویت موفق و برخی را هم هویت ناموفق خواند.

این روانشناس افزود: هر خانواده باید تمرین کند که پروژه های مشترک زیادتری با هم داشته باشد و هرچقدر پروژه های مشتر خانواده با هم بیشتر باشد حال آن خانواده بهتر خواهد بود . پروژه های مشترک شامل گفتگو با هم ، غذا خوردن با هم ، کتاب خواندن با هم ، مهمانی و مسافرت رفتن با هم و .... است.

وی اظهار داشت: ما برای پیدا کردن معنای زندگی و رسیدن به آرزوهایی که داریم باید تلاش کنیم، روزی یک ربع تمرین کنیم که حال دلمان را خوب کنیم و شاد باشیم و از زندگی لذت ببریم، این کار به مرور باعث خوب شدن حال ما در زندگی می شود.

شایان ذکر است؛ مولودی خانی، اجرای سرود توسط کودکان مهد کودک دانشگاه، اجرای موسیقی سنتی، نمایش طنز و برگزاری مسابقات نقاشی و ورزشی برای کودکان، از دیگر بخش های این مراسم بود.