کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 16:05  -   1396/06/20 ارسال به دوستان

بازدید رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از اردوی جهادی دانشجویی در مناطق محروم

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همراه با هیات رییسه ی این دانشگاه از اردوی جهادی دانشجویی در مناطق محروم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر موسی خانی با حضور در این اردوی جهادی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه برپا شده است؛ ضمن یادآوری ثواب و اجر این کار خداپسندانه، از تلاش های جهادگران در راستای آبادانی و محرومیت زدایی کشور، قدردانی کرد.

در این اردوی جهادی که در روستاهای محروم منطقه ی طارم سفلی برپا شده است؛ جهادگران ضمن خدمت به مردم محروم، به بازسازی و آبادانی این منطقه کمک می کنند.

در این اردو، جهادگران در زمینه ی ساخت مسکن، احداث امکانات بهداشتی، شناسایی محرومان و معلولان خاص، همراهی با پایگاه دندانپزشکی سیار با همکاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، آموزش های مختلف در زمینه های فرهنگی و ... خدماتی ارائه می دهند.

شایان ذکر است؛ برگزاری اردوهای جهادی در راستای رفع محرومیت‌ و کاهش مشکلات مردم در حوزه های مختلف به‌ویژه مسکن و بهداشت برای محرومان و روستاییان است.