صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 09:22  -   1396/06/28 ارسال به دوستان

در گردهمایی مدیران و استادان گروه معارف صورت گرفت؛
انتخاب استاد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان استاد برتر کشور

در اختتامیه گردهمایی مدیران و استادان گروه های معارف اسلامی دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور، از عباس رمضانی استاد گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان استاد برتر، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، نخستین گردهمایی مدیران و استادان گروه های معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیات‌موسس و هیات‌امنا، دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی و سایر معاونان و مسوولان این دانشگاه برگزار شد.

در مراسم اختتامیه این گردهمایی تمام اعضای هیات‌علمی و مدیران گروه های معارف اسلامی و مسئولان ارشد دانشگاه آزاد اسلامی گردهم آمدند تا در خصوص ارتقا و به‌روزرسانی آگاهی‌ها در حوزه تخصصی معارف اسلامی، بحث و تبادل‌نظر کنند.

در پایان این گردهمایی بیانیه‌ای صادر شد که در آن بر عمل جدی به امور دینی و فرهنگی دانشگاه با محوریت آموزه‌های قرآن و عترت علیهم‌السلام و تأسی به اندیشه‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهنمودهای مقام معظم رهبری تاکید شده است.

در پایان نیز با حضور دکتر علی‌اکبر ولایتی از مدیران و استادان برتر گروه های معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی از جمله عباس رمضانی از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان استاد برتر تقدیر شد.

در بخشی از متن تقدیر نامه ی اهدا شده آمده است:

"بسی شایسته است از تلاش های مداوم و کوشش های مستمر حضرتعالی در اشاعه ی تعلیم معارف اسلامی و تربیت دینی دانشجویان و نیز از کارگشایی ثمربخش شما به عنوان استاد برتر در زمینه کسب بالاترین امتیازات بخش ارزشیابی گروه های معارف اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی، در کمال امتنان و افتخار تقدیر و تشکر نمایم."