تاریخ و زمان انتشار : 13:28  -   1396/06/30 ارسال به دوستان

پیام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

ستایش آفریدگاری که آدمی را قدرت تفکر و اندیشه بخشید و زمینه پیشرفت و تعالی اش را فراهم ساخت.

دگر بار مهر از راه رسید تا به مدد ایزد باری تعالی آغازی دوباره در کنار هم رقم زنیم و عزم ها را جزم کنیم برای نیل به اهدافی والا؛ آری، با هم افزایی و هم راهی می توانیم توان علمی که پایه و اساس هر پیشرفت و ترقی می باشد را فزونی دهیم تا شاهد تعالی هر چه بیشتر خود، خانواده، میهن و آیین مان باشیم و در عرصه های پیشرفت و نوآوری ها، قله های دنیا را فتح کنیم.

امید است با آغاز سال تحصیلی صحیفه نورانی دانش با تلاش و تکاپوی دانشجویان و صاحبان علم و کمال گسترانیده شود و خداوند متعال توفیق خدمت به بندگان شایسته ی خود را به ما عنایت کند.

مجموعه ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بر آن است تا به فضل الهی و توجهات حضرت ولی عصر (عج)، رهنمودهای مقام معظم رهبری، درایت دکتر علی اکبر ولایتی و مدیریت دکتر فرهاد رهبر، در سال تحصیلی جدید در جهت دستیابی به مدارج عالی علمی، تولید علم و دانش و رشد و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بردارد تا بتواند گوهری از گنجینه ی علم و معرفت برای پیشرفت کشور باشید.

با آرزوی عزت و سربلندی برای دانشجویان شایسته کشور، برای یکایک آینده سازان ایران عزيز سال تحصیلی ای پرافتخار و همراه با موفقیت های پرشمار از خداوند متعال خواستارم.

دکتر مرتضی موسی خانی – رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین