تاریخ و زمان انتشار : 10:51  -   1396/07/01 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
برگزاري آزمون جلوه های دینداری و زندگی مدرن

آزمون کتبی جلوه های دینداری و زندگی مدرن و ارتقای فرهنگ نشاط و امید به زندگی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این آزمون که در مسجد امام رضا (ع) برگزار شد و ویژه ی کارکنان دانشگاه بود، بیش از 200 نفر در دو بخش برادران و خواهران شرکت کردند.

همزمان با برگزاری این آزمون، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی قزوین و حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از روند برگزاری آزمون بازدید کردند.

شایان ذکر است؛ این آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با استقبال بسیار خوب شرکت کنندگان رو به رو شد و در پایان نیز به آن دسته از شرکت کنندگانی که امتیاز بالای 60 را دریافت کردند، گواهی پایان دوره اهدا شد.