تاریخ و زمان انتشار : 12:38  -   1396/07/04 ارسال به دوستان

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین:
باید زندگیمان حسینی باشد تا مرگمان نیز حسینی شود

مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) با حضور دانشجویان، استادان، کارکنان و هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) و یاران باوفایش، گفت: امسال آغاز ماه محرم با هفته دفاع مقدس همراه شد، بنابراین جا دارد یاد افرادی که در عمل اقتدا به امام حسین (ع) کردند را گرامی بداریم؛ مردان بزرگی که در وقت خطر پناهگاه خودشان را اهل بیت (ع) می دانستند، توسل به امام حسین و اهل بیت (ع) همیشه در جبهه ها مشهود بود اما این توسل در ایام محرم رنگ و بوی دیگری داشت.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حیدری افزود: عزاداری امام حسین (ع) ویژگی هایی دارد؛ اولین نکته این است که ما در جنگ نرم هستیم که مقام معظم رهبری استادان را فرماندهان جنگ و دانشجویان را افسران این جنگ معرفی کرده اند. مجالس امام حسین (ع) همانند پر کردن خشاب اسلحه جنگ است، در جنگی که در آن قرار گرفته ایم، روحیه دینی و معنوی ما با شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهداء و اهل بیت علیهم السلام تقویت می شود؛ راه تجهیز و تقویت قوای اسلام شرکت در همین جلسات است.

وی تصریح کرد: دومین اثر آن التیام بخشی به دردها و تألماتی است که امروزه با آن روبرو هستیم؛ دارالشفاء مجالس اهل بیت، این دردها را التیام می بخشند.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ادامه داد: سومین ویژگی مجالس امام حسین (ع) ارتباط نزدیک پیدا کردن با خداست. "وابتغو الیه الوسیله" آنجا که خداوند در قرآن کریم فرمودند برای نزدیک شدن به من از وسیله و واسطه کمک جویید، اهل بیت علیهم السلام کشتی نجات هستند. امام حسین(ع) کشتی نجاتی است که ما را سریعتر به ساحل توحید الهی می رساند. مراسم عزاداری ما باید مدرسه و دانشگاه معرفت افزایی باشد و باب تقویت معارف اسلامی را در وجود ما بیفزاید.

حجت الاسلام و المسلمین حیدری گفت: چهارمین برکت روضه ی اباعبدالله توسل کردن و راهنمایی گرفتن از امام حسین و اهل بیت علیهم السلام است.

وی افزود: نکته پنجم که در روایات ما آمده این است که "همان گونه که زندگی می کنید خواهید مُرد و همان گونه که می میرید برانگیخته و مبعوث خواهید شد"؛ اگر در بندگی خدا بمیریم همان گونه مبعوث خواهیم شد. یعنی زندگی امروز ما با زندگی آخرت ما ارتباط تنگاتنگ دارد، باید زندگیمان حسینی باشد تا مرگمان نیز حسینی شود.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حیدری در پایان نیز به روضه خوانی در رثای اباعبدالله  الحسین (ع) پرداخت.