تاریخ و زمان انتشار : 16:30  -   1396/07/09 ارسال به دوستان

در جوار بارگاه امام رضا (ع) صورت گرفت؛
عزاداری هیات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در روزهای تاسوعا و عاشورا

مراسم عزاداري هيات دانشجويي محبان اهل بيت (ع) دانشگاه آزاد اسلامي قزوين همچون سال هاي گذشته در روزهای تاسوعا و عاشورای حسيني در كنار بارگاه ملكوتي امام رضا (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين،هر سال در ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني، هيات محبان اهل بيت (ع) دانشگاه آزاد اسلامي قزوين در مشهد مقدس با عزاداري و سينه زني، ارادت خود به امام حسین (ع) و خاندان اهل بيت (ع) را نشان می دهد.

در اين مراسم باشکوه هيات ریيسه، استادان، كاركنان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي قزوين با سینه زنی و زنجیرزنی در غم واقعه ی کربلا و مظلومیت سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) عزاداری کردند.

شایان ذکر است؛ امسال عزاداری و سینه زنی هیات محبان اهل بیت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از نظر کمی و کیفی مورد توجه و ستایش مردم مشهد مقدس قرار گرفت.