صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 17:46  -   1396/07/13 ارسال به دوستان

قدردانی مقام آوران مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن از حمایت های بانک ملت

افتخارآفرینان، مقام آوران و پژوهشگران مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن ضمن دیدار با مدیرعامل و مسوولان بانک ملت، از حمایت های آنان در این مسابقات قدردانی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این دیدار رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران نیز ضمن قدردانی از حمایت های مادی و معنوی بانک ملت، به خصوص مدیرعامل این بانک، به معرفی لیگ ها، نتایج و اعضای تیم های شرکت کننده در مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن پرداخت.

دکتر موسی خانی گفت: انتخاب عنوان شایسته ی "سفیران ملت" برای دانش پژوهان و نخبه گان رباتیک کشور در این رقابت ها به عنوان سفیران یک ملت، حرکت بسیار ارزشمند و هوشمندانه ای بود که علاوه بر معرفی پُرمعنای تیم های ایرانی، انگیزه ی مضاعفی برای جوانان و دانشمندان کشورمان ایجاد کرده بود.

وی بدرقه ی تیم های رباتیک جمهوری اسلامی ایران به مسابقات جهانی ژاپن توسط مسوولان بانک ملت و دکتر رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین استقبال دکتر ولایتی به عنوان رییس هیات امنا و هیات موسس این دانشگاه از این تیم ها را بسیار غرورآفرین و باعث دلگرمی دانست.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از حمایت های بانک ملت از مسابقات ربوکاپ قدردانی کرد و افزود: این بانک همواره و از ابتدای شکل گیری مسابقات رباتیک در کشور و شرکت تیم های ایرانی در مسابقات جهانی، همواره به عنوان یکی از حامیان اصلی این رویداد علمی حضور داشته است که باید از این حُسن تدبیر، تشکر کرد.

مدیرعامل بانک ملت:

دکتر موسی خانی یکی از اندیشمندان موفق و از سرمایه های ملی کشور هستند

مدیرعامل بانک ملت نیز در این دیدار ضمن خیرمقدم به دانشمندان جوان کشور، گفت: خوشحالیم از این که توفیق داریم در خدمت شما باشیم و خرسندیم از این که نمایندگان دانش پژوه کشورمان توفیق کسب موفقیت های بسیار ارزشمند را برای کشور داشتند.

دکتر اخلاقی فیض آثار، ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع)، افزود: از دکتر موسی خانی تقدیر و تشکر ویژه دارم که یکی از اندیشمندان موفق و از سرمایه های ملی کشور هستند. زیرا برای کسب موفقیت، وجود دانش شرط لازم است، اما به هر حال شرط کافی، عزم، پایمردی و رادمردی است که برای اثبات این ظرفیت ها این بزرگوار هم به وفور صرف می کنند و هم در ایشان پیدا و هویداست.

وی تصریح کرد: بانک ملت با این که یک بنگاه اقتصادی است، اما به عنوان یک نهاد اجتماعی مسوولیت هایی هم دارد که نمی تواند از آن صرف نظر کند و من خوشحالم که نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نگاه مثبتی وجود دارد.

مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: افتخارآفرینی های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین باعث خرسندی ما است و امیدواریم در سال های آتی نیز شاهد افتخارآفرینی های بیشتر عزیزان در این عرصه باشیم.

دکتر اخلاقی فیض آثار، اظهار داشت: امیدوارم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین کماکان موفقیت های روزافزون داشته باشد و بانک ملت هم بتواند در سایر دانشگاه های کشور که ظرفیت هایی وجود دارد، حضور یابد.

وی در پایان خطاب به مقام آوران مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن، گفت: امیدوارم در سال های آتی نیز بانک ملت بتواند در سایر بخش ها حضوری قابل توجه داشته باشد و باز هم توفیق پیدا کند تا در خدمت دکتر موسی خانی، مجموعه ی دانشگاه آزاد اسلامی و شما جوانان مستعد باشد و بتواند به عنوان یکی از نهادهایی که خود را موظف و مکلف به حمایت از دانشمندان جوان می داند، ایفای نقش کرده و خداوند هم قبول کند.

دکتر لگزایی، عضو هیأت مدیره و قائم مقام مدیرعامل بانک ملت نیز در این نشست، ضمن ابراز خوشحالی و تبریک به دانشمندان جوان رباتیک گفت: به دکتر موسی خانی و همه ی بزرگواران که این برنامه ها را پیگیری می کنند و برای کشور افتخار می آفرینند و هم برای جوانان کشور انگیزه های مضاعف ایجاد می کنند تا جلوی فرار مغزها گرفته شود تبریک عرض می کنم، این ها باعث می شود تا جوانان حس کنند که اگر در کشور باشند مثمرثمر خواهند بود.

شایان ذکر است؛ در پایان این دیدار، دانشجویان افتخارآفرین در مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن، با اهدای هدایا و لوح یادبودی، از زحمات و حمایت های مسوولان بانک ملت از این رخداد علمی، تشکر و قدردانی کردند.