صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 17:50  -   1396/07/13 ارسال به دوستان
تعداد بازدید : 2090

بازدید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی از واحد قزوین

دکتر عبدالرسول پورعباس معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه، از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر پورعباس در این بازدید یک روزه از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با حضور در مرکز فناوری و نوآوری سینتک و مرکز رشد واحدهای فناور، ضمن آشنایی با آخرین فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان این دانشگاه نیز بازدید به عمل آورد.

وی همچنین از تولیدات رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و محصولات تجاری سازی شده ی پژوهشگران و نخبه گان این دانشگاه دیدن کرد.

شایان ذکر است؛ دکتر پورعباس همچنین در جلسه ای با دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و هیات رییسه این دانشگاه، مسایل مختلف این واحد را مورد بررسی قرار دادند.