کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 14:13  -   1396/07/18 ارسال به دوستان

بازدید معاونان آموزش و پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی از واحد قزوین

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین میزبان معاونان "آموزش و تحصیلات تکمیلی" و "پژوهش و فناوری" دانشگاه آزاد اسلامی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر رنجبر معاون پژوهش و فناوری و دکتر رهایی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، با حضور در واحد قزوین، از دستاوردها و بخش های مختلف این دانشگاه بازدید کردند.

در این بازدید یک روزه، معاونان "آموزش و تحصیلات تکمیلی" و "پژوهش و فناوری" دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه، ضمن بازدید از امکانات مختلف دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با دستاوردهای مختلف پژوهشی، آموزشی و تولیدات دانش بنیان این دانشگاه آشنا شدند.

بازدید از مرکز رشد واحدهای فناور، مراکز تحقیقاتی مختلف، مرکز فناوری و نوآوری سینتک و آزمایشگاه ها از دیگر بخش های این سفر یک روزه بود.

دکتر رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در این بازدید ضمن ستایش دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی دانشجویان و نخبه گان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، برای حمایت های مادی و معنوی از این دستاوردهای و ایده های خلاقانه، اعلام آمادگی کرد.

دکتر رهایی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی نیز طی جلسه ای با مدیران آموزشی و مدیران گروه های درسی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، به بررسی آئین نامه های آموزشی، مسایل و مشکلات این حوزه پرداخت.

شایان ذکر است؛ بازدید کنندگان همچنین با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با آرمان های شهدا و امام راحل (ره) تجدید میثاق کردند.