کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 10:04  -   1396/07/19 ارسال به دوستان

در پانزدهمین دوره مسابقات ملی دانشجویی بتن رخ داد؛
درخشش دانشجویان مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

تیم­های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پانزدهمین دوره مسابقات ملی دانشجویی بتن ICI موفق به کسب مقام اول و عنوان شایسته تقدیر در گرایش بتن پرمقاومت شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که هر ساله در گرایش های مختلفی شامل سازه محافظ تخم مرغ (EPD)، بتن پرمقاومت، بتن هدف، تیر خمشی سبک و... توسط انجمن بتن ایران برگزار می­ شود، مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز شرکت می کند و کارنامه درخشانی نیز در این مسابقات داشته است.

امسال نیز دو تیم دانشجویی مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دو گرایش بتن پرمقاومت و تیر خمشی سبک در این مسابقات شرکت نمودند که در گرایش بتن پرمقاومت مقام اول و مقام سوم را به صورت همزمان کسب کردند و با توجه به اینکه امکان کسب مقام توسط دو تیم از یک دانشگاه امکان پذیر نبود، تیمی که حائز رتبه سوم گردیده بود به عنوان تیم شایسته تقدیر اعلام شد.

زهرا یزدی، فاطمه قاسمی و محمدامین صالحی­پور اعضای تیم بتن پرمقاومت را تشکیل می دادند که در این مسابقات به مقام اول رسیدند.

محمدحسین پورشیخ و مهدی احمدپور نیز اعضای دیگر تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مسابقات بودند که عنوان شایسته ی تقدیر را از آن خود کردند. امیر یاوری نیز به عنوان سرپرست این تیم ها را همراهی می کرد.

همچنین مهران عظیمی نژاد دانش آموخته ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در رشته مهندسی عمران و پژوهشگر مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن این دانشگاه نیز موفق به کسب عنوان مقاله منتخب در زمینه بتن سبک از سوی انجمن صنفی تولیدکنندگان محصولات سبک ساختمانی شد. این مقاله با عنوان «مقایسه عملکرد متاکائولن بر خواص تازه و مقاومتی بتن خودتراکم و بتن سبک خودتراکم» در کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری در سال 92 در شهر تبریز ارائه شده بود.