کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:36  -   1396/07/19 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی در اختتامیه نهمین کنفرانس ملی بتن مطرح کرد؛
لزوم تشکیل کمیته ملی ساختمان و افزایش ارتباطات بین المللی در این حوزه

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مراسم اختتامیه نهمین کنفرانس ملی بتن و پانزدهمین همایش روز بتن بر لزوم تشکیل کمیته ملی ساختمان و افزایش ارتباطات بین المللی با کمک این کمیته، تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر موسی خانی در این مراسم با اشاره به مفهوم «مقصود بنیادی» در ارائه خدمات و محصولات، گفت: تجارب جهانی و موفق شرکت های مختلف دنیا نظیر کارخانه خودروسازی فورد، اپل، سونی، داروسازی مرک و... مفهوم مقصود بنیادی را به خوبی بیان می کند و نشان می دهد شرکت هایی در سطح بین المللی موفق و تأثیرگذار بوده اند که پیش از اندیشیدن به سودآوری مالی، یک مقصود بنیادی و هدف بزرگ را برای خود ترسیم کرده اند و به دنبال ایجاد تمایز به سودآوری مالی نیز رسیده اند.

وی ادامه داد: در فرهنگ ما خانه به معنای سرپناه و محلی است که برای پناه گرفتن از آن استفاده می کنیم؛ خانه های ما به معنای امروزی آن چقدر نقش پناه دادن را ایفا می نمایند؟ آیا در برابر خطرات و سوانح طبیعی نظیر زلزله و... ساکنان خود را مصون می نمایند؟ بنابراین ورود مفهوم مقصود بنیادین و رسالت نهایی در صنعت ساختمان، امری جدی و مورد لزوم به نظر می رسد که می تواند موجب ارتقای جنبه های اجرایی و کاربست روش های نوین علمی در اجرا شود.

رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تجربه موفق و موثر این کمیته در ترویج و توسعه ی دانش رباتیک و تشویق دانش آموزان و دانشجویان به فعالیت در این عرصه و برقراری تعاملات بین المللی با سایر کشورها و تجربه اندوزی در فضایی گسترده تر، بر نقش این مسابقات در شکل گیری تعداد زیادی از شرکت های دانش بنیان فعال در این عرصه تاکید و تصریح کرد: در صنعت ساختمان نیز می توان کمیته ای با این هدف تشکیل داد و از این طریق ارتباط اقشار دانشگاهی و هسته های آموزشی را با صنعت ساختمان در بعد بین المللی بهبود بخشید تا گام موثری در راستای عزت و آبادانی ایران اسلامی برداشته شود.