تاریخ و زمان انتشار : 10:30  -   1396/07/24 ارسال به دوستان

در راستای ایجاد همکاری های مشترک صورت گرفت؛
بازدید مدیران ارشد ایرانسل از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به منظور ایجاد همکاری های پژوهشی و تحقیقاتی، دو تن از مدیران و مشاوران ارشد شرکت ایرانسل از مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این بازدید که دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و تعدادی از اعضای هیات رییسه این دانشگاه نیز حضور داشتند، مدیران ارشد شرکت ایرانسل ضمن بازدید از مراکز تحقیقاتی و پژوهشی این دانشگاه، از نزدیک با فعالیت های آن ها آشنا شدند.

در این بازدید مدیران ایرانسل از فعالیت های دانشجویان و پژوهشگران مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در حوزه های مختلف به خصوص آی.تی و فناوری اطلاعات دیدن کردند.

فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به خصوص در حوزه ی رباتیک و فضای مجازی مورد توجه و تحسین مدیران ایرانسل قرار گرفت.

همچنین مدیران ایرانسل در نشستی با دکتر موسی خانی و هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، زمینه های همکاری های مشترک در حوزه های مختلف را مورد بررسی قرار دادند.