تاریخ و زمان انتشار : 16:22  -   1396/08/02 ارسال به دوستان

در مسجد امام رضا (ع) صورت گرفت؛
برگزاری مراسم یادبود کارمند فقید دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مراسم یادبود سرکار خانم مژگان جمشیدی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با حضور ریاست دانشگاه، خانواده ی آن مرحوم، هیات رییسه، کارکنان، استادان و دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد، حاضران ضمن قرائت فاتحه، یاد و خاطره ی آن عزیز سفر کرده را گرامی داشتند.

در این مراسم رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن ناگوار خواندن این ضایعه، گفت: مشیت الهی بر این قرار گرفت که این همکار خوب و بسیار عزیز از جمع ما بروند؛ روزهای خیلی بدی برای دانشگاه ما است فقدان این عزیز سفر کرده که جز نیکی، تعهد، دلسوزی، گذشت و اخلاص از ایشان نشنیدیم، روحشان شاد.

دکتر موسی خانی ادامه داد: ایشان چه در دورانی که به عنوان دانشجو در این دانشگاه حضور داشتند و چه در زمانی که به عنوان یک همکار متعهد و متدین خدمت می کردند، به نیکی شهرت داشتند و قطعا فقدان ایشان برای ما و خانواده ی محترم جمشیدی بسیار سخت و جانکاه است.

وی افزود: به هر حال مشیت الهی بر این قرار گرفته که مدتی در این دنیای فانی باشیم و بعد هم عبور کنیم؛ به واسطه ی همه ی خوبی ها، تدین و ایمان، قطعا جای ایشان نزد خداوند سبحان است؛ خداوند وعده داده هرکه آنچه ما می خواهیم انجام دهد و از آنچه منع شده است برحذر باشد، قطعا در حیات ابدی مهمان سفره ی ائمه ی اطهار است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تصریح کرد: امیدواریم زندگی یکایک ما با بهره گیری از زندگی ائمه ی اطهار و با الگو قرار دادن همکاران خوب و متعهد، زندگی خوب و پر از اثر باشد.

دکتر موسی خانی خاطرنشان کرد: همه به نیکی از مرحوم جمشیدی یاد می کنند و دانشجویان عزیز ما که حوائج خود را خدمت ایشان می بردند، از ایشان به نیکی یاد می کنند و این همان دستور امام حسین (ع) است که "حوائج مردم نعمت است". امیدوارم همه ی ما از ائمه ی اطهار و سیره ی پیامبر اکرم (ص) تاسی و بهره بگیریم و قطعا باید به رضای خداوند راضی باشیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پایان یادآور شد: امیدواریم این عزیز سفر کرده در بهشت برین مهمان ائمه ی اطهار باشد، از جانب خود و همه ی همکاران و استادان این مصیبت را به خانواده ی محترم جمشیدی تسلیت عرض می کنم.

حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در ادامه با ذکر مبانی معاد و دنیای پس از مرگ، از خداوند متعال برای مرحوم جمشیدی طلب آمرزش کرد.

شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم متن تسلیت دکتر فرهاد رهبر ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به خانواده ی مرحوم جمشیدی، توسط دکتر موسی خانی قرائت شد.

برای مشاهده ی تصاویر بیشتر، اینجا را کلیک نمایید.