تاریخ و زمان انتشار : 15:26  -   1396/08/04 ارسال به دوستان

استاد حامد شاکرنژاد در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
نیازمند یک انقلاب فرهنگی و قرآنی هستیم

با حضور استاد حامد شاکرنژاد نابغه قرآنی جهان اسلام، کارگاه آموزشی تلاوت نور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کارگاه آموزشی که ویژه استادان گروه معارف بود، مدیرکل فرهنگی دانشگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت رقیه (س) و خیرمقدم به استاد شاکرنژاد و هیات همراه، افزود: ما افتخار داریم که میزبان این چهره نورانی و قرآنی هستیم و از نوای دلنشین و ندای ملکوتی ایشان بهره مند می شویم.

حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی با اشاره به برنامه های فرهنگی و قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: خدا را شاکریم که این دانشگاه در برنامه های قرآنی در سطح کشور در میان تمام نهادها و دستگاه ها پیشتاز است و این افتخار را دارد که مسابقات قرآن و عترت را هرساله با شکوه بیشتری برگزار کند و استان قزوین هم نقش بسزایی در این موضوع دارد.

وی با اشاره به اهمیت و تاثیرگذاری قرآن افزود: درس قرآن کلام خداست و ما این اعتقاد و باور را داریم که هر کلامی به اندازه صاحب کلام اعتبار دارد و قرآن سخن خداوند است و به اندازه خود خداوند اعتبار دارد و خوشحالیم به درس قرآن در دانشگاه های آزاد اسلامی به عنوان یک درس علمی مثل سایر دروس دیگر پرداخته می شود.

در ادامه استاد حامد شاکرنژاد با اشاره به حساسیت و اهمیت بحث قرآن و برنامه های قرآنی افزود: خوشحالیم که به عنوان یک سرباز ولایت و رهبری بتوانیم خدمتی به جامعه قرآنی کنیم؛ ما در زمینه قرآن به لحاظ رشد کمی خوب بودیم ولی رشد کیفی در حد و اندازه قابل قبول نبوده است.

این قاری و حافظ برجسته جهان اسلام با اشاره به انقلاب فرهنگی و قرآنی بیان داشت: آنچه ما الان نیاز داریم انقلاب فرهنگی و قرآنی است؛ یک زمان انقلاب سیاسی شد و البته آن هم در پرتو دستورات قرآن، اما الان نیازمند یک انقلاب فرهنگی و قرآنی هستیم.

وی افزود: اگر ما بتوانیم تاثیری در عرصه بین المللی داشته باشیم آن هم از راه قرآن است. الان قاریان ما که قرآن را به زیبایی تلاوت می کنند سفرای ما و بسیار تاثیرگذار هستند و اگر این موضوع با جامعه علمی آمیخته شود تاثیر آن بیشتر هم خواهد شد.

شایان ذکر است؛ در این کارگاه استادان گروه معارف به ارائه نقطه نظرات، پیشنهادات و برنامه های اجرایی قرآنی در سطح دانشگاه پرداختند.