تاریخ و زمان انتشار : 12:47  -   1396/08/09 ارسال به دوستان

برگزاری مسابقات اسكيس معماري در دانشگاه آزاد اسلامي قزوین

دوازدهمین دوره مسابقات اسكيس معماري در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامي قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این دوره از مسابقات به همراه کارگاه آموزشی اسکیس و راندو با تدریس دکتر مرتضی صدیق و با استقبال بیش از هفتاد نفر از دانشجویان در دانشکده معماری و شهرسازی برگزار شد.

هدف از برگزاری اين مسابقات پیشرفت دانشجویان در زمینه اسکیس معماری و آمادگی برای آزمون کارشناسی ارشد و دکتری است که هر ترم در دانشکده ی معماری و شهرسازی برگزار می شود.

دکتر حسین سلطان زاده رییس دانشکده ی معماری و شهرسازی، دکتر مریم ارمغان معاون پژوهشی، دکتر سید محمدرضا خطیبی معاون آموزشی، دکتر فریبا البرزی مدیر گروه معماری، دکتر مرتضی صدیق (استاد کارگاه)، دکتر شیدا خوانساری و مهندس خداوردی به عنوان داور بر این مسابقات نظارت داشتند.

در ادامه دکتر مرتضی صدیق از استادان صاحب نام و با تجربه ی رشته ی معماری که بیش از 60 عنوان کتاب در این زمینه تالیف کرده است؛ کارگاه آموزش اسکیس را برگزار کرد.

وی در این کارگاه با شرح تکنیک ها و ویژگی های پرزانته، چند راندو و طراحی را به عنوان نمونه انجام داد.

در پایان این مسابقات آثار شکیبا خالقی، علی سیاهکالی، عاطفه کریمایی، حمیدرضا رحمانی و سحر رضایی از دانشجویان رشته ی معماری و شهرسازی به عنوان آثار برتر اول تا پنجم انتخاب شد.

ثمین ترکمن، زینب زیارتی، فاطمه قربانی، پویا عمادزاده و عرفان لشگری سایر نفرات برگزیده ی این مسابقات بودند.