کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 12:31  -   1396/08/15 ارسال به دوستان

به میزبانی دانشکده ی معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
نخستین نشست تخصصی با موضوع "تقریب"

نخستین نشست تخصصی "تقریب" از سلسله درس گفتارهای شناخت معماری معاصر ایران با حضور خانم مهندس حبیبه مجدآبادی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست تخصصی که به همت و میزبانی دانشکده ی معماری و شهرسازی برگزار شد، موضوع "تقریب" در معماری توسط مهندس مجدآبادی معمار، طراح و پژوهشگر برجسته در زمینه ی هنر و معماری، مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

وی در این نشست با بیان ویژگی های موقعیت ایران از نظر معماری و هنر، گفت: "تقریب" بر می گردد به کیفیتی که کارِ دست و خطای کارهای دستی انسان را ارزش گذاری می کند و در مقابلِ دقت و مطلق بودنِ تولیدات ماشینی و صنعتی قرار می گیرد.

مهندس مجدآبادی ادامه داد: ایران به دلیل حضور نیروی کار با قیمت مناسب در دسترس، دارای موقعیتِ ویژه ای است؛ بنابراین می توان مساله ی کار دستی و خطای کار دست را ارزش گذاری کرد.

این استاد برجسته با اشاره به صنایع دستی ایران، تصریح کرد: در ایران صنایع دستی نظیر فرش دست بافت، با قیمت منطقی همچنان عرضه می گردد و این امکان در چند کشور محدود مثل ایران وجود دارد که ارزش یک کار هنری را می تواند تقریب یا خطای انسانی افزایش دهد.

در ادامه ی این نشست موضوع "تقریب" در چند پروژه طراحی شده توسط مهندس مجدآبادی بررسی و جلسه پرسش و پاسخ با حضور استادان و دانشجویان برگزار شد.