کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 16:01  -   1396/08/23 ارسال به دوستان

برگزاری دوره آموزشی سواد رسانه در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دوره آموزشی «سواد رسانه» به منظور رشد کمی و کیفی نشریات دانشجویی و آشنایی دانشجویان با اصول خبرنویسی، در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این دوره آموزشی که با حضور پرشور دانشجویان علاقه مند در اتاق دفاعیه سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی برگزار شد، محمدرضا عزیزمحمدی به عنوان مدرس، مطالبی در رابطه با نگارش خبر بیان کرد.

وی در این دوره به بیان مباحثی از قبیل ساختار و جایگاه خبر، اصول و شیوه های خبر نویسی، تفاوت خبرها و اخلاق در خبرنگاری پرداخت.

شایان ذکر است؛ به دلیل استقبال دانشجویان از مطالب ارائه شده در این دوره ی آموزشی مقرر شد ادامه ی  این جلسه در هفته های آینده برگزار و در پایان به شرکت کنندگان گواهی نامه حضور اهدا شود.