تاریخ و زمان انتشار : 13:24  -   1396/08/27 ارسال به دوستان

حضور دکتر رهبر در پیاده روی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به مشهد مقدس

دکتر فرهاد رهبر، رییس دانشگاه آزاد اسلامی در برنامه ی پیاده روی مسیر نیشابور به مشهد مقدس که به مناسبت شهادت امام رضا (ع) برگزار شد، حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این برنامه باشکوه پیاده روی که به همت دانشگاه آزاد اسلامی و به مناسبت شهادت امام رضا (ع) برگزار شد، دانشجویان مسیر نیشابور تا مشهد مقدس را پیاده روی کردند.

در این برنامه ی معنوی و باشکوه که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور از جمله واحد قزوین حضو داشتند، دکتر فرهاد رهبر به صورت سرزده از کاروان زیارتی بازدید و با شرکت کنندگان دیدار و گفت و گو کرد.

شایان ذکر است؛ دانشجویان و مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این برنامه ی باشکوه فرهنگی و مذهبی حضوری پرشور دارند.

برای مشاهده ی تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید.