تاریخ و زمان انتشار : 12:30  -   1396/09/01 ارسال به دوستان

تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مناسبت فرا رسیدن هفته ی بسیج

در ۴ ‌آذر ماه سال ۱۳۵۸ که حضرت امام خمینی (ره) رهبر کبیر و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران با فرمان تاریخی خود زمینه ساز تشکیل بسیج شدند، پایه های تشکلی را بنا نهادند که با تکیه بر ارزش های اسلامی و اراده و همت راستین خویش در جهت صیانت از این مرز و بوم و ارزش های انسانی، جانفشانی ها کرده اند و اکنون پس از گذشت دهه ها، با صلابت و عزمی راسخ همچون نگینی ارزنده، می درخشد.

به فرموده ی مقام معظم رهبری" بسیج، عبارتست از تشکیلاتی که در آن افراد متفرق و تنها، به یک مجموعه عظیم و منسجم، به یک مجموعه آگاه، متعهد، بصیر و بینا به مسائل کشور و به نیاز ملت، تبدیل می شوند. مجموعه ای که دشمن را بیمناک و دوستان را امیدوار و خاطر جمع می کند."

اکنون نیز تفکر و نگاه آرمانی بسیج، الگوی کاملی برای فعالیت های جاری و آتی هر سازمانی است و بی تردید اگر ایثار و از خودگذشتگی،‌ اعتقاد و تعهد، صلابت و اراده، سلامت و صداقت و بصیرت و ژرف اندیشی که از ویژگی های بارز اندیشه بسیجی است در کارها و فعالیت هایمان حاکم باشد، به خوبی خواهیم توانست بر مشکلات فائق آئیم و دستاوردهای ارزشمندی کسب کنیم. جانفشانی ها و از خودگذشتگی های بسیجیان در این سال های اخیر با توجه به وضعیت جغرافیایی منطقه نمود بیشتری پیدا کرده است که دفاع از حرمین شریفین شاخص ترین آن است؛ همچنین تلاش ها و مجاهدت های بسیجیان در اردوهای جهادی و سازندگی، برگ زرین دیگری برای این سازمان مردمی است که باید آن را ستود.

سالروز تاسیس این سازمان مردمی، پرافتخار و حماسه‌ساز را به رهبر معظم انقلاب، مردم شریف ایران و بسیجیان از جمله دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تبریک و شادباش عرض می کنم.

دکتر مرتضی موسی خانی – رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین