کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 15:07  -   1396/09/12 ارسال به دوستان

برپایی بازارچه خیریه دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

با تلاش مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و به همت کانون های دانشجویی – فرهنگی، بازارچه ی خیریه ی دانشجویی در این دانشگاه برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این بازارچه ی خیریه که با حضور دکتر موسی خانی رییس دانشگاه، دکتر اکبری معاونت دانشجویی – فرهنگی و سایر مسوولان افتتاح شد، دانشجویان با برپایی غرفه های متعدد، محصولات و تولیدات متنوعی عرضه کرده اند.

این بازارچه با هدف توسعه و ترویج همنوع دوستی و کمک به انسان های نیازمند برپا شده است؛ تا جایی که بیشتر غرفه ها، سود حاصل از فروش محصولات را برای انجام امور خیریه اختصاص داده اند.

این بازارچه که با استقبال پرشور دانشجویان همراه بوده است، از 12 تا 14 آذرماه در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برپا خواهد بود.