تاریخ و زمان انتشار : 11:24  -   1396/09/07 ارسال به دوستان

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
نشست ادبی با حضور استاد هوشنگ مرادی کرمانی چهره ماندگار ادبیات معاصر

با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و تلاش کانون فرهنگی شعر و ادب و شهروند مسئول، نشست ادبی با حضور استاد هوشنگ مرادی کرمانی چهره ماندگار ادبیات معاصر، در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این برنامه ی ادبی که با استقبال پرشور دانشجویان و استادان علاقه مند همراه بود، نویسنده و خالق قصه های مجید به بیان مطالبی در حوزه ی ادبیات به خصوص ادبیات معاصر پرداخت.

استاد هوشنگ مرادی کرمانی با ابراز خرسندی و خوشحالی از حضور در جمع استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: شما دانشجویان عزیز به منزله فرزندان فکری من هستید و اگر تا امروز کسی حتی نوشته ها و کتاب های مرا نخوانده باشد، حتما قصه های مجید را دیده است و شاید به واسطه همین اثر مرا بشناسند. من افتخار می کنم که کودکان و نوجوانان هم مخاطبان نوشته های من هستند .

این چهره ماندگار ادبی در خصوص آثار و نوشته های خود افزود: برای من سعادتی است که در سفر به نقاط متعدد می بینم افراد مختلف با سلیقه های متفاوت آثار مرا می خوانند و برخی از آثار هم به چند زبان ترجمه شده و شاید به خاطر این است که در آثار من چیزی جز پاکی و سادگی وجود ندارد.

وی در خصوص آخرین اثر خود با عنوان "شما که غریبه نیستید" تصریح کرد: این کتاب روایتگر و بیانگر بخشی از دوران زندگی من و تمام جان و نفس من است.

در پایان نیز جلسه ی پرسش و پاسخ در خصوص آثار و نوشته های ادبی هوشنگ مرادی کرمانی برگزار و به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.

شایان ذکر است؛ در حاشیه این نشست، نمایشگاهی از آثار و نوشته های استاد هوشنگ مرادی کرمانی در معرض دید علاقه مندان قرارگرفت.